Handgrijper Standaard Lang 82,5 cm Able2

Normaal € 12,49
Vanaf 2 € 12,29
Vanaf 4 € 11,99

Jouw prijs 12,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: PR60209

Met deze handgrijper kun je in het dagelijks leven gemakkelijk voorwerpen pakken. Een handgrijper van Able2 of een Helping Hand grijper is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of gebruik deze hand grijper om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. De handgrijper Standaard is extra lang met een lengte van 82,5 cm. Deze lichtgewicht handgrijper beschikt over een ergonomisch handvat met makkelijk bedienbare gehoekte hendel. Aan het uiteinde van de handgrijper zit een rechte klem en magneetje om lichte metalen voorwerpen mee te pakken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze handgrijper is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. De hand grijper is een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is. Deze handgrijper beschikt over een rechte klem waarmee je kleine voorwerpen kunt pakken. Met de magneet aan het uiteinde kun je lichte metalen voorwerpen zoals sleutels, munten of paperclips oppakken. Je kunt de handgrijper ook prima gebruiken als aanvullende aantrekhulp bij het aankleden. Lichtgewicht handgrijper (190 gram) door de goede combinatie van aluminium en kunststof.

Voordelen handgrijper Standaard Lang

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met deze Able2 hand grijper
  • Extra lange handgrijper met een lengte van 82,5 cm
  • Met ergonomische greep, rechte klem en magneetje

De handgrijper van Able2 is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Zo kun je met de handgrijper eenvoudig kleine en grote voorwerpen oppakken zonder inspanningen die eventueel pijnlijk kunnen zijn. De handgrijper is te gebruiken met minimale kracht en ligt comfortabel in de hand. Met de hand grijper kun je voorwerpen pakken die buiten het bereik van de hand liggen.

Ben je naast een handgrijper op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie. Deze handgrijper is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met deze Able2 hand grijper
  • Extra lange handgrijper met een lengte van 82,5 cm
  • Met ergonomische greep, rechte klem en magneetje