Helping Hand HandiGrip Pro Lang 82 cm

Normaal € 16,89
Vanaf 2 € 16,49
Vanaf 4 € 15,99

Jouw prijs 16,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: HH4082

De Helping Hand HandiGrip Pro is een extra precieze handgrijper waarmee je gemakkelijk voorwerpen kunt pakken. De Helping Hand grijper is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. Deze hand grijper is extra lang met een lengte van 82 cm, ook leverbaar met 65 cm. De handgrijper beschikt over een ergonomisch rubberen handvat met makkelijk bedienbare gehoekte hendel. Aan het uiteinde van de handgrijper zit een roterende klem met zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. Ook ideaal voor potten en blikken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een Helping Hand grijper is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand betekent vertaald vanuit het Engels letterlijk ‘helpende hand’ en dit is exact wat deze handgrijper is. Namelijk een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is. De Helping Hand is wereldwijd de meest verkochte handgrijper en biedt een professionele kwaliteit. Deze handgrijper beschikt over een roterende, draaibare klem waarmee je extra precies kleine voorwerpen kunt pakken. Aan de binnenkant van de klem zit anti-slip materiaal voor een nog betere grip. Ook ideaal voor het pakken van potten en blikken of als aantrekhulp bij het aankleden. Lichtgewicht handgrijper door de goede combinatie van aluminium en kunststof.

Voordelen Helping Hand HandiGrip Pro Lang

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Extra precieze handgrijper met een lengte van 82 cm
  • Met ergonomische greep en draaibare klem

De Helping Hand HandiGrip Pro grijper is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Zo kun je met de handgrijper eenvoudig kleine en grote voorwerpen oppakken zonder inspanningen die eventueel pijnlijk kunnen zijn. De Helping Hand is te gebruiken met minimale kracht en ligt comfortabel in de hand. Met de handgrijper kun je voorwerpen pakken die buiten het bereik van de hand liggen. Dit is een extra precieze grijper met een roterende, draaibare klem die voorzien is van zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. De HandiGrip Pro is ook ideaal voor het vastpakken van potten en blikken.

Ben je naast een Helping Hand grijper op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie. Deze handgrijper is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Extra precieze handgrijper met een lengte van 82 cm
  • Met ergonomische greep en draaibare klem

Related products

Handgrijper Standaard Lang 82,5 cm Able2

12,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Helping Hand
Type grijper: HandiGrip Pro
Kleur: Grijs, Zwart
Lengte : Lang