Aantrekhulp steunkousen Ezy-On Small

Normaal € 24,89
Vanaf 2 € 24,49
Vanaf 4 € 23,99

Jouw prijs 24,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: HA0830

Met deze aantrekhulp steunkousen is het aantrekken van steunkousen en sokken weer een eenvoudige dagelijkse handeling. Dit hulpmiddel voor steunkousen aantrekken heeft een extra grote opening waardoor je de steunkous of sok makkelijk op de Ezy-On Small kunt plaatsen. Daarna kun je zelf of samen met een verzorgende zittend of staand de kous eenvoudig aantrekken. Een steunkousen aantrekhulp is ideaal voor iedereen die niet goed kan buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Heb je moeite met het aantrekken van jouw steunkousen? De kousen aantrekhulp Ezy-On is een compact en handzaam hulpmiddel dat het aantrekken van steunkousen gemakkelijker maakt. De aantrekhulp steunkousen bestaat uit een handig metalen frame dat is voorzien van een gladde blauwe laklaag. Deze laag maakt het glijden van de kous of sok over de aantrekhulp gemakkelijker. Om de aantrekhulp voor steunkousen goed te gebruiken rol je als eerste stap de steunkous over de aantrekhulp. Daarna duw je de voet door de opening in de steunkous. Door de voet, en daarna het been, rustig door de aantrekhulp te duwen en gelijktijdig aan de kous te trekken, trek je de steunkous over jouw voet en onderbeen.

De Ezy-On aantrekhulp is zo gemaakt dat dit hulpmiddel het aantrekken van de steunkous met behulp van een verzorgende gemakkelijker maakt. Dit hulpmiddel steunkousen aantrekken is niet geschikt om volledig zelfstandig te gebruiken als je moeite hebt met bukken of de armen strekken. Deze aantrekhulp steunkousen ontlast de verzorgende die je helpt bij het aantrekken grotendeels. Ook leverbaar in een grotere uitvoering: de Ezy-On Large die je volledig zelfstandig en zonder hulp van anderen kunt gebruiken. Bekijk ook de video die goed uitlegt hoe je de Ezy-On Small aantrekhulp het beste kunt gebruiken.

Voordelen aantrekhulp steunkousen Ezy-On

  • Comfortabel en praktisch steunkousen en sokken aantrekken met de Ezy-On Small
  • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om steunkousen of sokken aan te doen
  • Dit aantrekhulpmiddel steunkousen wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

Kousen aantrekhulp

De kousen aantrekhulp van de Helping Hand is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig steunkousen of sokken aan te trekken. De steunkousen aantrekhulp Ezy-On Small heeft een metalen frame met een extra grote opening waardoor je de steunkous of sok makkelijk op de steunkousen hulp kunt plaatsen. Door deze grotere opening van 13 cm is dit hulpmiddel voor steunkousen aantrekken breed genoeg voor grotere of gezwollen voeten zonder onnodig kousen of sokken uit te rekken. De aantrekhulp voor steunkousen en sokken wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorg professionals omdat de Ezy-On aankleedhulp speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek of bewegelijkheid.

Steunkousen aantrekhulp

De steunkousen aantrekhulp is gemaakt van metaal met een blauwe rubberen coating waardoor de steunkous of sok gemakkelijk over de aantrekhulp glijdt. Lichtgewicht kousen aantrekhulp met een gewicht van maar 500 gram. De afmetingen van de Ezy-On Small zijn: een hoogte en breedte van 20 cm, een diepte van 16 cm en een extra brede opening van 13 cm. Dit zorgt ervoor dat deze steunkousen aantrekhulp voor bijna iedereen geschikt is. Je kunt ook naar de grotere Ezy-On Large kijken die je nog makkelijker zelfstandig kunt gebruiken. De Ezy-On Large heeft dezelfde opening, een hoogte van 50 cm en is voorzien van lange handgrepen voor nog meer comfort en gebruiksgemak. Je kunt de Ezy-On steunkousen aantrekhulp eenvoudig schoonmaken met een natte doek. Ideale hulp bij steunkousen en sokken aantrekken en handig om mee te nemen op reis door de compacte en handzame afmetingen. De kousenaantrekhulp behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben.

Kousenaantrekhulp Ezy-On Small gebruiken

De Ezy-On Small kousenaantrekhulp is speciaal ontwikkeld voor mensen met heupklachten, voor- of na heupoperaties, rugklachten, beroertes of heupartritis. Door de ergonomische en uitgekiende vorm van de aantrekhulp en door de Ezy-On samen met je verzorgende te gebruiken, hoef je nauwelijks te bukken bij het steunkousen of sokken aantrekken. Deze Ezy-On Small hulp voor steunkousen aantrekken heeft een glad metalen frame met een extra grote opening waardoor je de kous of sok makkelijk op de aantrekhulp kunt schuiven. En er natuurlijk ook weer af kan laten glijden tijdens het kousen of sokken aantrekken. Door de ronde en grote opening vormt de opening van de kous zich goed naar jouw voet en kun je de sokken of kousen gemakkelijk aantrekken. Volg onderstaande stappen als gebruiksaanwijzing om de Ezy-On Small kousen aantrekhulp goed te gebruiken.

  • Zet de Ezy-On op een stevige ondergrond en rol de steunkous op en trek de kous over de ronde opening van de aantrekhulp totdat je weerstand voelt en gebruik geen kracht. Zorg ervoor dat de hiel van de kous zich bovenaan het frame bevindt.
  • Plaats de kousenaantrekhulp op de grond. Gebruik één voet als vaste en stabiele basis. Trek vervolgens zelf of samen met de verzorgende de steunkous aan terwijl je op een stoel zit of stabiel op één been staat.
  • Steek jouw voet in de Ezy-On kousenaantrekhulp en trek de steunkous rustig omhoog. Zorg er voor dat de kous goed over het been verdeeld is.
  • Trek de steunkous omhoog totdat deze volledig is aangetrokken en van het frame van de aantrekhulp afglijdt.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Comfortabel en praktisch steunkousen en sokken aantrekken met de Ezy-On Small
  • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om steunkousen of sokken aan te doen
  • Dit aantrekhulpmiddel steunkousen wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

Related products

aantrekhulp steunkousen ezy-on large
Aantrekhulp steunkousen Ezy-On Large

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Easy Pull sok aantrekker
Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

schoen aantrekhulp
Schoen aantrekhulp Pro - Helping Hand

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
kniekussen beenkussen
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Sokaantrekker
Type grijper: Sokaantrekker
Kleur: Blauw