Sokkenhulp Foxy - Helping Hand

Normaal € 12,89
Vanaf 2 € 12,49
Vanaf 4 € 11,99

Jouw prijs 12,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: HA0850-1

Met de sokkenhulp Foxy is het aantrekken van sokken weer een eenvoudige dagelijkse handeling. Deze hulp voor sokken aantrekken heeft een flexibele kern en vormt zich zo naar de voet. Dankzij de lussen aan het uiteinde van de lange nylon trekbanden, hebben ook mensen met weinig grip of een verminderde motoriek veel plezier en gemak van deze sokken hulp. Een sok aantrekhulp is ideaal voor iedereen die niet goed kan buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De sokkenhulp Foxy van de Helping Hand is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig sokken of kousen aan te trekken. Foxy sokken hulp voorzien van extra lange banden met aan het uiteinde lussen voor een goede grip. Hierdoor is het met deze sokkenhulp mogelijk om zonder hulp en door (zeer) beperkt te buigen sokken of kousen aan te doen. Deze aantrekhulp voor sokken en kousen wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals omdat de Foxy sokaantrekhulp speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek of bewegelijkheid. Ideale hulp bij sokken aantrekken, niet geschikt voor steunkousen. Bekijk ook de video die goed uitlegt hoe je de Foxy sokkenhulp het beste kunt gebruiken.

Voordelen sokkenhulp Foxy

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sokkenhulp
 • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De Foxy sokken hulp wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

De sokkenhulp is gemaakt van glad kunststof waardoor je voet er gemakkelijk in glijdt. Daarnaast zorgt de sterke en flexibele kern ervoor dat de Foxy sokken hulp zich goed naar de voet vormt. Deze sokhulp is breed genoeg voor grotere of gezwollen voeten zonder onnodig sokken of kousen uit te rekken. Een inkeping aan beide kanten van de flexible kunststof kern helpt om sokken en kousen op hun plaats te houden terwijl ze rond de voet en het been worden getrokken. De Foxy sokken hulp heeft twee extra lange nylon trekbanden met aan het uiteinde van elke band een lus die je goed kunt vastpakken. Het kunststof gedeelte van de sokhulp kun je eenvoudig schoonmaken met een natte doek.

Hulp sokken aantrekken

Deze Foxy hulp voor sokken aantrekken is voorzien van lange lussen aan het uiteinde van de sterke en solide nylon trekbanden. De lengte van 80 cm zorgt ervoor dat deze sokken aantrekhulp voor bijna iedereen geschikt is. De sokkenhulp behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben. Je kunt deze sokken hulp met een natte doek schoonmaken. Ideale hulp bij sokken aantrekken en handig om mee te nemen op reis door de compacte en handzame afmetingen.

Sokkenhulp Foxy gebruiken

De Foxy sokkenhulp is speciaal ontwikkeld voor mensen met heupklachten, voor- of na heupoperaties, rugklachten, beroertes of heupartritis. Door de aantrekbanden met lange lussen hoef je nauwelijks te bukken bij het kousen of sokken aantrekken. Deze Foxy hulp voor sokken aantrekken heeft een flexibele en gladde kunststof kern waardoor je de sok of kous makkelijk op de sokhulp kunt schuiven. En er natuurlijk ook weer af kan laten glijden tijdens het sokken of kousen aantrekken. Door de ronde en flexibele kern vormt de Foxy sokken hulp zich goed naar jouw voeten en kun je de sokken of kousen gemakkelijk aantrekken. Volg onderstaande stappen als gebruiksaanwijzing om de Foxy sokkenhulp goed te gebruiken.

 • Rol de sok op en trek de sok over het uiteinde van de sokhulp. Dus over uiteinde waar geen trekbanden aan zitten maar over de flexibele kunststof kern. Opmerking: voor eenhandig gebruik rol je de sok hulp op en houd je deze tussen de knieën. Hierna schuif je de sok over het uiteinde van de sokkenhulp.
 • Plaats de Foxy sokken aantrekhulp op de grond. Houd het uiteinde van de trekbanden vast. De nylon banden moeten strak aangetrokken zijn. Opmerking: voor eenhandig gebruik knoop je de beide trekbanden aan elkaar waardoor één grote lus ontstaat.
 • Steek jouw voet in de Foxy sokkenhulp en trek de sokhulp aan de lussen van de trekbanden omhoog totdat jouw voet helemaal in de aantrekhulp zit.
 • Trek aan de lussen totdat jouw sok of kous volledig is aangetrokken en de Foxy sokken hulp van jouw voet glijdt.

Video

Reviews

Pluspunten

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sokkenhulp
 • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De Foxy sokken hulp wordt aanbevolen door zorg professionals

Minpunten

 • Niet geschikt voor steunkousen

Related products

Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sokaantrekker Soxon - Helping Hand

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schoen aantrekhulp Pro - Helping Hand

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Leg raiser Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Sokaantrekker
Type grijper: Sokaantrekker
Kleur: Geel