Easy Pull sokaantrekker

Normaal € 11,79
Vanaf 2 € 11,49
Vanaf 4 € 11,29

Jouw prijs 11,79

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR55005

Met de Easy Pull sokaantrekker is het aantrekken van sokken weer een eenvoudige dagelijkse handeling. Dit hulpmiddel voor sokken aantrekken heeft een flexibele kern en vormt zich zo naar de voet. Dankzij de lussen aan het uiteinde van de lange nylon trekbanden, hebben ook mensen met weinig grip of een verminderde motoriek veel plezier en gemak van deze sokkenaantrekker. Een sok aantrekhulp is ideaal voor iedereen die niet goed kan buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Easy Pull sokaantrekker is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig sokken of kousen aan te trekken. Easy Pull sok aantrekker voorzien van extra lange banden met aan het uiteinde lussen voor een goede grip. Hierdoor is het met deze sokken aantrekhulp mogelijk om zonder hulp en door (zeer) beperkt te buigen sokken of kousen aan te doen. Deze sokaantrekker en kousenaantrekker wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals omdat de Easy Pull speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek of bewegelijkheid. Ideaal sokken aantrekhulpmiddel, niet geschikt voor steunkousen.

Voordelen Easy Pull sokaantrekker

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sok aantrekker en kousenaantrekker
 • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De Easy Pull sokaantrekker wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

De binnenkant van de Easy Pull sok aantrekhulp is gemaakt van nylon waardoor je voet er gemakkelijk in glijdt. De buitenkant van de Easy Pull sokaantrekker is gemaakt van comfortabel badstof waardoor de sok of kous goed op zijn plaats blijft. Daarnaast zorgt de flexibele kern ervoor dat de Easy Pull sokaantrekker zich goed naar de voet vormt. De Easy Pull sokkenaantrekker heeft twee extra lange nylon trekbanden met aan het uiteinde van elke band een lus die je goed kunt vastpakken.

Sokaantrekker

Deze Easypull sokaantrekker van is voorzien van lange lussen aan het uiteinde van de sterke en solide nylon trekbanden. De lengte van 80 cm zorgt ervoor dat deze sokken aantrekhulp voor bijna iedereen geschikt is. De Easy Pull sokaantrekker behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben. Deze sok aantrekker kan op de hand gewassen worden. Ideale sokkenaantrekker om mee te nemen op reis door de compacte en handzame afmetingen.

Easy Pull sokaantrekker gebruiken

De Easy Pull sokaantrekker is speciaal ontwikkeld voor mensen met heupklachten, voor- of na heupoperaties, rugklachten, beroertes of heupartritis. Door de aantrekbanden met lange lussen hoef je nauwelijks te bukken bij het kousen of sokken aantrekken. Deze Easy Pull sok aantrekker heeft een flexibele kunststof kern met een laag van badstof en nylon waardoor je de sok of kous makkelijk op de aantrekhulp kunt schuiven. En er natuurlijk ook weer af kan laten glijden tijdens het sokken of kousen aantrekken. Door de ronde en flexibele kern vormt de Easy Pull sokaantrekker zich goed naar jouw voeten en kun je de sokken en kousen gemakkelijk aantrekken. Volg onderstaande stappen als gebruiksaanwijzing om de Easy Pull sokaantrekker goed te gebruiken.

 • Rol de sok op en trek de sok over het uiteinde van de Easy Pull sokaantrekker. Dus over uiteinde waar geen trekbanden aan zitten maar over de flexibele kunststof kern. Opmerking: voor eenhandig gebruik rol je de sokaantrekker op en houd je deze tussen de knieën. Hierna schuif je de sok over het uiteinde van de sokkenaantrekker.
 • Plaats de Easy pull sokaantrekker op de grond. Houd het uiteinde van de trekbanden vast. De nylon banden moeten strak aangetrokken zijn. Opmerking: voor eenhandig gebruik knoop je de beide trekbanden aan elkaar waardoor één grote lus ontstaat.
 • Steek jouw voet in de Easy Pull sokaantrekker en trek de sokkenaantrekker aan de lussen van de trekbanden omhoog totdat jouw voet helemaal in de sok aantrekker zit.
 • Trek aan de lussen totdat jouw sok volledig is aangetrokken en de Easy Pull sokaantrekker van jouw voet glijdt.

Reviews

Pluspunten

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sok aantrekker
 • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De Easy Pull sokaantrekker wordt aanbevolen door zorg professionals

Minpunten

 • Niet geschikt voor steunkousen

Related products

Sok aantrekhulp Foxy - Helping Hand

12,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sokaantrekker Soxon - Helping Hand

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schoen aantrekhulp Pro - Helping Hand

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Leg raiser Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Sokaantrekker
Kleur: Blauw