Aankleedhulp Lang 69 cm

Normaal € 7,89
Vanaf 2 € 7,69
Vanaf 5 € 7,49

Jouw prijs 7,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: PR55030-27C

Deze aankleedhulp Lang 69 cm is een handig en lichtgewicht hulpmiddel voor mensen met een beperkte mobiliteit. De aankleedhulp heeft twee verschillende haken om zo diverse kledingstukken te kunnen pakken. Zo kun je je zelfstandig aankleden zonder dat je daar hulp bij nodig hebt. Dit is een ideale aantrekhulp voor ouderen met weinig grip of mensen die niet goed kunnen buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een aankleedhulp is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig kleding aan te trekken. Deze extra lange aankleedhulp met een lengte van 69 cm maakt het mogelijk om zonder hulp en door beperkt te buigen kleren aan te doen. De aankleedhulp is redelijk compact zodat je deze stok makkelijk kunt meenemen en opbergen. Aankleedhulpen worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat de aanhulp speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek. De aankleedhulp heeft twee haken. Aan het ene uiteinde bevindt zich een ronde haak en aan het andere uiteinde een gecombineerde trek- en duwhaak waarmee je bijvoorbeeld de mouw van je jas kan pakken om deze aan te trekken. Beide haken zijn geplastificeerd om schaven te beperken.

Voordelen aankleedhulp Lang 69 cm

  • Comfortabel en praktisch kleding aantrekken
  • Ideaal voor iedereen die het lastig vindt om kleren aan te doen
  • De extra lange aankleedhulp wordt aanbevolen door zorgprofessionals

De houten aankleedhulp is voorzien van een haakje voor ritsen en een grote S-vormige haak voor het begeleiden van kleding. De aankleed hulp is gemaakt van hoogwaardig hout en stevige stalen haken die van een plastic coating zijn voorzien. Hierdoor wordt de aankleedhulp ook wel gebruikt voor het begeleiden van steunkousen. De aankleedhulp is vooral populair bij mensen die een beperkte mobiliteit of rugklachten hebben. Of bij het gebruik van slechts één hand bij het aankleden. Kan gebruikt worden voor verschillende soorten kleding. Ideaal voor mensen met artritis of een verzwakte grip. Bovendien is de aankleedhulp redelijk compact en neemt de stok geen extra ruimte in de kast of gang. Ook kun je de aankleedhulp makkelijk meenemen als je op visite gaat zodat je altijd je jas of een ander kledingstuk zelfstandig kan aantrekken zonder dat er iemand in de buurt hoeft te zijn om je te helpen. De aankleedhulp behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Comfortabel en praktisch kleding aantrekken
  • Ideaal voor iedereen die het lastig vindt om kleren aan te doen
  • De extra lange aankleedhulp wordt aanbevolen door zorg professionals