Flexibele sokaantrekker met telescopische hendels

Normaal € 18,89
Vanaf 5 € 18,69
Vanaf 10 € 18,49

Jouw prijs 18,89

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: PR55318

Met deze flexibele sokaantrekker met telescopische hendels is het aantrekken van sokken weer een eenvoudige taak. Deze sok aantrekker heeft een flexibele kern aan het uiteinde en vormt zich zo naar de voet. Deze sokaantrekker is extra luxe doordat deze is voorzien van verstelbare telescopische hendels waardoor bukken niet nodig is. Een aantrekhulp is zeer geschikt voor ouderen met weinig grip of mensen die niet goed kunnen buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze luxe sokaantrekker is een ideaal hulpmiddel voor het aantrekken van sokken en kousen waardoor bukken onnodig is. Deze sok aantrekker is voorzien van verstelbare telescopische hendels. De unieke vorm van het flexibele gedeelte houdt de sok op de sokaantrekker tot de sok of kous over de voet getrokken is.

De lengte van de hendels van de sokaantrekker zijn verstelbaar van 39 - 58,5 cm. De afmetingen van het flexibele gedeelte: 31,5 x 22,5 cm.

Deze flexibele sokaantrekker behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben. ADL hulpmiddelen zijn bedoeld om algemene dagelijkse levensverrichtingen makkelijker te maken.

Deze flexibele sokaantrekker is van de degelijke en betrouwbare leverancier Able2 die hulpmiddelen met een goede kwaliteit levert die geschikt zijn voor gebruik door professionals en consumenten.

Pluspunten

  • Handige en praktische aantrekhulp
  • Flexibele sokaantrekker voorzien van lange telescopische hendels om makkelijk sokken aan te trekken