Sokaantrekker Able2

Normaal € 5,89
Vanaf 2 € 5,69
Vanaf 4 € 5,49

Jouw prijs 5,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: PR55319

Met de sokaantrekker van Able2 is het aantrekken van sokken weer een eenvoudige dagelijkse handeling. Dit hulpmiddel voor sokken aantrekken heeft een flexibele kern en vormt zich zo naar de voet. De extra lange aantrekbanden met een lengte van 91 cm kunnen op maat geknipt worden. Een sok aantrekhulp is ideaal voor iedereen die niet goed kan buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De sokaantrekker van Able2 is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig sokken of kousen aan te trekken. Flexibele sok aantrekker voorzien van extra lange aantrekbanden met een lengte van 91 cm die je eventueel zelf op de gewenste lengte kunt knippen. Hierdoor is het met deze sokken aantrekker mogelijk om zonder hulp en door (zeer) beperkt te buigen sokken of kousen aan te doen. Om de sokaantrekker te kunnen gebruiken heb je beide handen nodig. Deze aantrekhulp voor sokken en kousen wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals omdat de sokaantrekhulp speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek of bewegelijkheid. Ideale hulp bij sokken aantrekken, niet geschikt voor steunkousen.

Voordelen sokaantrekker Able2

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sok aantrekker
 • Ideaal sokaantrekker hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De flexibele sokaantrekker van Able2 wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

De sokkenaantrekker is gemaakt van glad kunststof waardoor je voet er gemakkelijk in glijdt. Daarnaast zorgt de sterke en flexibele kern ervoor dat de Able2 sokken aantrekker zich goed naar de voet vormt. Een inkeping aan beide kanten van de flexible kunststof kern helpt om sokken en kousen op hun plaats te houden terwijl ze rond de voet en het been worden getrokken. De sokken aantrekhulp heeft extra lange aantrekbanden. Het kunststof gedeelte van de sok aantrekker kun je eenvoudig schoonmaken met een natte doek.

Sokaantrekker hulpmiddel

Dit sokaantrekker hulpmiddel van Able2 is voorzien van extra lange trekbanden. De lengte van 91 cm zorgt ervoor dat deze sokken aantrekker voor bijna iedereen geschikt is. De sokaantrekker behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben. Je kunt deze sok aantrekker met een natte doek schoonmaken. Ideale hulp bij sokken aantrekken en handig om mee te nemen op reis door de compacte en handzame afmetingen.

Sokaantrekker Able2 gebruiken

De sok aantrekhulp van Able2 is speciaal ontwikkeld voor mensen met heupklachten, voor- of na heupoperaties, rugklachten, beroertes of heupartritis. Door de aantrekbanden met lange lussen hoef je nauwelijks te bukken bij het kousen of sokken aantrekken. Deze sokken aantrekker heeft een flexibele en gladde kunststof kern waardoor je de sok of kous makkelijk op de aantrekhulp kunt schuiven. En er natuurlijk ook weer af kan laten glijden tijdens het sokken of kousen aantrekken. Door de ronde en flexibele kern vormt de Able2 sok aantrekker zich goed naar jouw voeten en kun je de sokken of kousen gemakkelijk aantrekken. Volg onderstaande stappen als gebruiksaanwijzing om de Able2 sokkenhulp goed te gebruiken.

 • Rol de sok op en trek de sok over het uiteinde van de sokken aantrekker. Dus over uiteinde waar geen trekbanden aan zitten maar over de flexibele kunststof kern.
 • Plaats de sokaantrekker op de grond. Houd het uiteinde van de trekbanden vast. De banden moeten strak aangetrokken zijn.
 • Steek jouw voet in de sokaantrekker en trek de sokkenhulp aan de trekbanden omhoog totdat jouw voet helemaal in de sokken hulp zit.
 • Trek aan de banden totdat jouw sok of kous volledig is aangetrokken en de sokaantrekker van jouw voet glijdt.

Beoordelingen

Pluspunten

 • Comfortabel en praktisch sokken en kousen aantrekken met deze sok aantrekker
 • Ideaal sokaantrekker hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om sokken of kousen aan te doen
 • De flexibele sokaantrekker van Able2 wordt aanbevolen door zorg professionals

Minpunten

 • Niet geschikt voor steunkousen

Specificaties

Kleur: Beige