Gipshoes onderbeen Able2

Normaal € 15,89
Vanaf 2 € 15,49
Vanaf 5 € 14,99

Jouw prijs 15,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45081

Deze gipshoes onderbeen is de perfecte oplossing als je een onderbeen in het gips hebt en toch wilt blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes onderbeen kun je gewoon genieten van een fijne douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Douchehoes onderbeen

Deze douchehoes onderbeen kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de gips douchehoes. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de douchehoes onderbeen. In deze stevige kunststof rand van de gipshoes zit een zachte elastische kunststof ring die waterdicht om het onderbeen sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de douchehoes onderbeen eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen douchehoes onderbeen

 • Spatwaterdichte douchehoes onderbeen
 • Makkelijk aan- en uittrekken gips douchehoes
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes onderbeen

Gips douchehoes

De gips douchehoes onderbeen voor volwassenen is 59 cm lang en latexvrij. De gipshoes onderbeen heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze gips douchehoes onderbeen. Onze gipshoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze gips douche hoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken been te hebben, laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De gipshoes onderbeen is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de douchehoes onderbeen om er optimaal gebruik van te maken. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de gips douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douche hoes schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor volwassenen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heelVolwassene101,5 cm
OnderbeenVolwassene59 cm
Voet-enkelVolwassene25,5 cm
Arm heelVolwassene99 cm
OnderarmVolwassene56 cm
HandVolwassene30,5 cm

Douchehoes onderbeen gebruiken?

Doorloop de volgende stappen zodat je de douchehoes onderbeen gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de douchehoes onderbeen vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes onderbeen en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douchehoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gips douchehoes goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de douchehoes eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douchehoes is niet geschikt voor onbedekte of open wonden. Let op: de gips douchehoes kan nat zijn, droog de hoes dus eerst goed af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een gips douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je deze douchehoes onderbeen voor gebruiken? De gipshoes onderbeen voor volwassenen is geschikt voor zowel het linkerbeen als het rechterbeen en loopt tot de bovenkant van het onderbeen net onder de knie. De douchehoes onderbeen is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt de spatwaterdichte douchehoes onderbeen meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gips douchehoes geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

Gipshoes onderbeen

De gipshoes onderbeen voor volwassenen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips douchehoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de gipshoes gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze douchehoes van Able2. Bovendien kun je de hoes pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je een breuk in de arm of been krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gipshoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Reviews

Pluspunten

 • Spatwaterdichte douchehoes onderbeen
 • Makkelijk aan- en uittrekken gips douchehoes
 • Herbruikbare gipshoes onderbeen

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor kinderen

Related products

Gipshoes been heel Able2
Gipshoes been heel Able2

17,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes voet-enkel Able2
Gipshoes voet-enkel Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes arm heel Able2
Gipshoes arm heel Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderarm Able2
Gipshoes onderarm Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes hand Able2
Gipshoes hand Able2

9,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Blauw
Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis