Gipshoes voet-enkel Able2

Normaal € 14,99
Vanaf 2 € 14,79
Vanaf 4 € 14,49

Jouw prijs 14,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: PR45086

Deze gipshoes voet-enkel is de perfecte oplossing als je een voet en/of enkel in het gips hebt en toch wilt blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes voet-enkel kun je gewoon genieten van een douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Gipshoes voet

Deze gipshoes voet kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de douchehoes. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de gipshoes voet. In deze stevige kunststof rand van de douchehoes zit een zachte elastische kunststof ring die waterdicht om het been sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de gipshoes voor de voet en/of enkel eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen gipshoes voet-enkel

 • Handige en spatwaterdichte gipshoes
 • Makkelijk aantrekken en uittrekken
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes voet

Douchehoes voet

De douchehoes voet-enkel voor volwassenen is 25,5 cm lang en latexvrij. De gipshoes voet heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze douchehoes voet. Onze douchehoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze gipshoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken been, voet of enkel te hebben. Laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De douchehoes voet-enkel is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de gipshoes voet om optimaal gebruik te maken van de douchehoes. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes voet schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor volwassenen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heel Volwassene 101,5 cm
Onderbeen Volwassene 59 cm
Voet-enkel Volwassene 25,5 cm
Arm heel Volwassene 99 cm
Onderarm Volwassene 56 cm
Hand Volwassene 30,5 cm

Gipshoes voet gebruiken?

Doorloop de volgende stappen zodat je de gipshoes voet gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de gipshoes vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes voet en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douche hoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gipshoes voet-enkel goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de gipshoes voet eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douche hoes is niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Let op: de douchehoes kan nat zijn, droog de gipshoes dus eerst af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je de gipshoes voet-enkel voor gebruiken? Deze gipshoes voor volwassenen is geschikt voor zowel het linkerbeen als het rechterbeen en loopt tot net boven de enkel. De gipshoes voet-enkel is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt deze spatwaterdichte gipshoes meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gipshoes voet geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

Douchehoes enkel

De douchehoes enkel voor volwassenen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips beschermhoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de douchehoes enkel gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze douchehoes enkel van Able2. Bovendien kun je de douchehoes enkel pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je een breuk in een arm, been voet of enkel krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gipshoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Beoordelingen

Pluspunten

 • Handige en spatwaterdichte gipshoes
 • Makkelijk aantrekken en uittrekken
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes voet

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor kinderen