Gipshoes arm heel Able2

Normaal € 15,89
Vanaf 2 € 15,49
Vanaf 5 € 14,99

Jouw prijs 15,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45083

Deze gipshoes arm is de perfecte oplossing als je een arm in het gips hebt en toch wilt blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes arm kun je gewoon genieten van een fijne douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Gipshoes arm

Deze gipshoes arm kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de douchehoes arm. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de gipshoes arm. In de stevige kunststof rand van de gipshoes zit een zachte elastische ring die waterdicht om de arm sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de gipshoes arm eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen gipshoes arm

 • Spatwaterdichte gipshoes arm
 • Makkelijk aan- en uittrekken douchehoes arm
 • Herbruikbare en degelijke beschermhoes

De gipshoes arm voor volwassenen is 99 cm lang en latexvrij. De douchehoes arm heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze beschermhoes voor een gipsarm. Onze gipshoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze gips beschermhoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken arm te hebben, laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De gipshoes arm is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de douchehoes arm om er optimaal gebruik van te maken. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de gips beschermhoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de hoes schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor volwassenen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heelVolwassene101,5 cm
OnderbeenVolwassene59 cm
Voet-enkelVolwassene25,5 cm
Arm heelVolwassene99 cm
OnderarmVolwassene56 cm
HandVolwassene30,5 cm

Douchen met gips arm

Doorloop de volgende stappen voor gemakkelijk douchen met gips arm.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de douchehoes arm vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes arm en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douchehoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gips beschermhoes goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de douchehoes eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douchehoes is niet geschikt voor onbedekte of open wonden. Let op: de gips douchehoes kan nat zijn, droog de hoes dus eerst goed af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een gips douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je deze douchehoes arm voor gebruiken? De gipshoes arm voor volwassenen is geschikt voor zowel de linkerarm als de rechterarm en loopt tot net onder de schouder. De douchehoes arm is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt de spatwaterdichte douchehoes arm meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gips douchehoes geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

De gipshoes hele arm voor volwassenen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips beschermhoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de gipshoes gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze douchehoes van Able2. Bovendien kun je de gipshoes arm pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je een breuk in de arm of been krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gips beschermhoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Reviews

Pluspunten

 • Spatwaterdichte douchehoes arm
 • Makkelijk aan- en uittrekken beschermhoes gipsarm
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes arm

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor kinderen

Related products

Gipshoes onderarm Able2
Gipshoes onderarm Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes voet-enkel Able2
Gipshoes voet-enkel Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderbeen Able2
Gipshoes onderbeen Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes been heel Able2
Gipshoes been heel Able2

17,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis