Gipshoes onderarm kind Able2

Normaal € 10,89
Vanaf 2 € 10,49
Vanaf 5 € 9,99

Jouw prijs 10,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45088

Deze gipshoes onderarm kind is de perfecte oplossing als je kind een onderarm, hand of ppols in het gips heeft en toch wil blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes onderarm kind kunnen kinderen gewoon genieten van een douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze gipshoes onderarm kind kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de douchehoes. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de gipshoes onderarm kind. In deze stevige kunststof rand van de douchehoes zit een zachte elastische kunststof ring die waterdicht om de arm sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de gipshoes onderarm eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen gipshoes onderarm kind

 • Handige en spatwaterdichte douchehoes
 • Makkelijk aantrekken en uittrekken gips beschermhoes
 • Herbruikbare gipshoes arm kind

De douchehoes halve arm voor kinderen is 46 cm lang en latexvrij. De douchehoes onderarm kind heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze douchehoes kind voor een halve arm. Onze douchehoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze douchehoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken arm te hebben, laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De douchehoes onderarm kind is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de gipshoes onderarm kind om optimaal gebruik te maken van de douchehoes. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor kinderen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heel Kinderen 79 cm
Onderbeen Kinderen 46 cm
Arm heel Kinderen 56 cm
Onderarm Kinderen
46 cm

Gipshoes onderarm kind gebruiken?

Doorloop de volgende stappen zodat je de douchehoes onderarm kind gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de gipshoes vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes onderarm kind en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douche hoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gipshoes goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de gipshoes eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douche hoes is niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Let op: de douchehoes kan nat zijn, droog de gipshoes dus eerst af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je deze douchehoes onderarm kind voor gebruiken? De gipshoes halve arm voor kinderen is geschikt voor zowel de linkerarm als de rechterarm en loopt tot net boven de elleboog. Deze gipshoes onderarm is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt de spatwaterdichte gipshoes onderarm kind meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gipshoes geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

De hoes voor gipsarm voor kinderen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips beschermhoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de hoes voor gipsarm gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze hoes voor gipsarm van Able2. Bovendien kun je de hoes voor een gipsarm pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je kind een breuk in een arm, pols of hand krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gipshoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Reviews

Pluspunten

 • Spatwaterdichte douchehoes arm kind
 • Makkelijk aan- en uittrekken gips beschermhoes
 • Herbruikbare gipshoes onderarm kind

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor volwassenen

Related products

Gipshoes arm heel kind Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderbeen kind Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes been heel kind Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderarm Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis