Gipshoes onderarm Able2

Normaal € 15,89
Vanaf 2 € 15,49
Vanaf 5 € 14,99

Jouw prijs 15,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45084

Deze gipshoes onderarm is de perfecte oplossing als je een onderarm in het gips hebt en toch wilt blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes onderarm kun je gewoon genieten van een fijne douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Douchehoes onderarm

Deze douchehoes onderarm kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de beschermhoes gips arm. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de douchehoes onderarm. In deze stevige kunststof rand van de gipshoes zit een zachte elastische kunststof ring die waterdicht om de onderarm sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de douchehoes onderarm eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen douchehoes onderarm

 • Spatwaterdichte douchehoes onderarm
 • Makkelijk aan- en uittrekken beschermhoes gips arm
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes onderarm

Beschermhoes gips arm

De beschermhoes gips arm voor volwassenen is 56 cm lang en latexvrij. De gipshoes onderarm heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze beschermhoes gips arm. Onze gipshoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze gips beschermhoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken arm te hebben, laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De beschermhoes gips arm is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de douchehoes onderarm om er optimaal gebruik van te maken. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de gips beschermhoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de hoes schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor volwassenen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heelVolwassene101,5 cm
OnderbeenVolwassene59 cm
Voet-enkelVolwassene25,5 cm
Arm heelVolwassene99 cm
OnderarmVolwassene56 cm
HandVolwassene30,5 cm

Douchehoes onderarm gebruiken?

Doorloop de volgende stappen zodat je de douchehoes onderarm gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de douchehoes onderarm vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes onderarm en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douchehoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gips beschermhoes goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de douchehoes eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douchehoes is niet geschikt voor onbedekte of open wonden. Let op: de gips douchehoes kan nat zijn, droog de hoes dus eerst goed af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een gips douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je deze douchehoes onderarm voor gebruiken? De gipshoes onderarm voor volwassenen is geschikt voor zowel de linkerarm als de rechterarm en loopt tot net boven de elleboog. De douchehoes onderarm is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt de spatwaterdichte douchehoes onderarm meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gips douchehoes geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

Gipshoes halve arm

De gipshoes halve arm voor volwassenen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips beschermhoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de gipshoes gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze douchehoes van Able2. Bovendien kun je de gipshoes halve arm pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je een breuk in de arm of been krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gips beschermhoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Reviews

Pluspunten

 • Spatwaterdichte douchehoes onderarm
 • Makkelijk aan- en uittrekken beschermhoes gips arm
 • Herbruikbare en degelijke gipshoes onderarm

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor kinderen

Related products

Gipshoes arm heel Able2
Gipshoes arm heel Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderbeen Able2
Gipshoes onderbeen Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen medicijndoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Blauw
Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis