Gipshoes been heel kind Able2

Normaal € 15,89
Vanaf 2 € 15,49
Vanaf 5 € 14,99

Jouw prijs 15,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45091

Deze gipshoes been kind is de perfecte oplossing als je kind een been in het gips heeft en toch wil blijven douchen. Gips of een verband mag natuurlijk niet nat worden. Met een spatwaterdichte douchehoes been kind kunnen kinderen gewoon genieten van een douche. De gipshoes is herbruikbaar en kun je makkelijk aantrekken en uittrekken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Gipshoes been kind

Deze gipshoes been kind kun je gemakkelijk en zonder al te veel kracht uit te oefenen aanbrengen. Dit komt door de kunststof rand aan de bovenkant van de douchehoes. Hierdoor heb je goed houvast bij het aantrekken en uittrekken van de gipshoes been kind. In deze stevige kunststof rand van de douchehoes zit een zachte elastische kunststof ring die waterdicht om het been sluit. Deze combinatie van de stevige rand en zachte elastische ring zorgt ervoor dat de gipshoes been eenvoudig over het gips of verband is aan te trekken en spatwaterdicht afsluit.

Voordelen gipshoes been kind

 • Handige en spatwaterdichte douchehoes
 • Makkelijk aantrekken en uittrekken gips beschermhoes
 • Herbruikbare gipshoes been kind

Douchehoes been kind

De douchehoes heel been voor kinderen is 79 cm lang en latexvrij. De douchehoes been kind heeft een goede kwaliteit en is uiteraard herbruikbaar. Daardoor kun je lang en gemakkelijk gebruik blijven maken van deze douchehoes kind voor een heel been. Onze douchehoezen worden aanbevolen en gebruikt door zorgprofessionals en consumenten. Bij onze douchehoezen staan kwaliteit en comfort gelijk aan elkaar. Het is al vervelend genoeg om een gebroken been te hebben, laten we het douchen dan zo comfortabel mogelijk maken! De douchehoes been kind is eenvoudig aan- en uit te trekken en draagt comfortabel. Lees goed de gebruiksaanwijzing van de gipshoes been kind om optimaal gebruik te maken van de douchehoes. De douchehoezen zijn latexvrij en gemaakt van stevig plastic waardoor deze niet snel beschadigen. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft. Bekijk ons volledige assortiment badkamer hulpmiddelen.

Douchehoezen voor kinderen

DouchehoesDoelgroepLengte
Been heelKinderen79 cm
OnderbeenKinderen46 cm
Arm heelKinderen56 cm
OnderarmKinderen
46 cm

Gipshoes been kind gebruiken?

Doorloop de volgende stappen zodat je de douchehoes been kind gemakkelijk kunt gebruiken.

 1. Vijl of schuur eventuele scherpe kantjes van het gips af. Dit voorkomt dat het gips de douchehoes beschadigd.
 2. Rol de gipshoes vervolgens zo op dat het doorzichtige plastic tegen de afsluitende beschermring aan zit.
 3. Ga comfortabel zitten, vergroot de opening van de gipshoes been kind en schuif de hoes rustig over het gips heen. Druk de ring tegen het gips of verband voor een goede afsluiting.
 4. Zorg ervoor dat het uiteinde van de douche hoes minimaal twee vingers verwijderd is van het gips. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de gipshoes goed sluit en niet vochtig wordt.
 5. Droog de gipshoes eerst af voordat je deze uittrekt. Dit voorkomt dat de douchehoes alsnog je gips of verband nat maakt.
 6. Na het gebruik van de douchehoes kun je deze met een beetje sop schoonmaken en goed laten drogen, zodat de douchehoes schoon blijft.

Waarschuwingen

De douche hoes is niet geschikt voor open en onbedekte wonden. Let op: de douchehoes kan nat zijn, droog de gipshoes dus eerst af om zo uitglijden te voorkomen. Kinderen mogen een douchehoes uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassene. Raadpleeg je arts als er klachten ontstaan ten gevolge van het gebruik van de gipshoes (bijvoorbeeld zwellingen).

Douchen met gips

Waar kun je deze douchehoes been kind voor gebruiken? De gipshoes heel been voor kinderen is geschikt voor zowel het linkerbeen als het rechterbeen en loopt tot de bovenkant van het bovenbeen. De gipshoes heel been is voorzien van een unieke spatwaterdichte afsluiting zodat je gips niet nat wordt. Je kunt de spatwaterdichte gipshoes heel been meerdere malen gebruiken wanneer je gaat douchen. Bovendien is de gipshoes geschikt om thuis, in het ziekenhuis of op vakantie te gebruiken.

De hoes voor gipsbeen voor kinderen is niet bedoeld om te gebruiken wanneer je een open of onbedekte wond hebt. Ook kun je de gips beschermhoes niet direct onder een waterstraal houden. Hierdoor kan de hoes voor gipsbeen gaan bewegen en niet goed meer beschermen tegen vochtigheid. Je kunt niet in bad of zwemmen met deze hoes voor gipsbeen van Able2. Bovendien kun je de hoes voor gipsbeen pas na 48 uur na het zetten van het gips gebruiken, anders is het gips nog niet hard genoeg.

Het kan voorkomen dat je kind een breuk in een arm of been krijgt. Het herstellen hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij het gips. Het gips moet wel goed verzorgd worden. Het mag namelijk niet nat worden. Dit maakt het lastig om bepaalde dagelijkse activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld douchen. Gelukkig bestaan er gipshoezen die ervoor zorgen dat je gips niet nat wordt tijdens het douchen.

Reviews

Pluspunten

 • Spatwaterdichte douchehoes been kind
 • Makkelijk aan- en uittrekken gips beschermhoes
 • Herbruikbare gipshoes been kind

Minpunten

 • Niet geschikt voor open en onbedekte wonden
 • Niet geschikt voor volwassenen

Related products

Gipshoes onderbeen kind Able2
Gipshoes onderbeen kind Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes onderarm kind Able2
Gipshoes onderarm kind Able2

10,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes arm heel kind Able2
Gipshoes arm heel kind Able2

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gipshoes been heel Able2
Gipshoes been heel Able2

17,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis