JarKey pottenopener Metaal

Normaal € 11,89
Vanaf 2 € 11,49
Vanaf 4 € 10,99

Jouw prijs 11,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: BR2251

De JarKey pottenopener is speciaal ontworpen om op een makkelijke en veilige manier potten te openen. Het gebruiken van de JarKey potopener vereist weinig inspanning. De metalen JarKey pottenopener laat het vacuüm uit de pot ontsnappen. Hierdoor is het deksel heel makkelijk open te maken. De unieke potopener JarKey wordt aanbevolen door ergotherapeuten en diverse reuma fondsen. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor aangepast bestek.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Soms komt er aardig wat kracht bij kijken om een pot te openen. Helemaal voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder kracht in de handen hebben is dit vervelend. De metalen pottenopener Jarkey van Brix biedt dan uitkomst. De Jarkey potopener is ideaal om het vacuüm van een pot te verwijderen met slechts een kleine inspanning. Daarna is het eenvoudig en licht werk om de pot te openen. Met deze metalen uitvoering van JarKey kun je ook flessen met kroonkurken openen.

Voordelen Jarkey pottenopener Metaal

  • Makkelijk potten openen met de JarKey
  • Ideaal als je minder kracht in de handen hebt
  • Aanbevolen door ergotherapeuten

De pottenopener Jarkey is makkelijk te gebruiken en vaatwasmachinebestendig. De JarKey potopener heeft de volgende afmetingen: 12,7 x 5 x 2,1 cm. De pottenopener Jarkey is ook leverbaar in kunststof in de volgende kleuren: Rood, Blauw, Geel, Oranje en Groen. Bekijk ook ons complete assortiment voor andere handige keukenhulpmiddelen .

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Makkelijk potten openen met de JarKey
  • Ideaal als je minder kracht in de handen hebt
  • Aanbevolen door ergotherapeuten

Specificaties

Kleur: Grijs