Wandbeugel met zuignap

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 29,49
Vanaf 5 € 28,99

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 17362

Deze wandbeugel met zuignap is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar extra ondersteuning in de badkamer, douche, het toilet of elders in huis. Wandbeugels geven steun, comfort en veiligheid. Met behulp van een douche beugel of toiletbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken. Bevestig de mobiele wandbeugel zonder boren met de zuignappen. De zuignap handgreep is in lengte verstelbaar van 56 tot 67 cm.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Wandbeugel met zuignappen

Als je moeite hebt om te gaan zitten en opstaan, dan is het vaak wat lastiger om zelf naar het toilet, onder de douche of in bad te gaan. Deze professionele wandbeugel met zuignappen geeft extra houvast bij het gaan zitten en opstaan. De wandbeugel zonder boren bevestigen is vrij eenvoudig. Dit doe je door de hendels aan beide kanten van de wandbeugel om te klappen. Hierdoor trekken de zuignappen zichzelf vacuüm op de wand zodat je de zuignap handgreep kunt gebruiken. De wandbeugel met zuignappen is niet bedoeld om het gehele lichaamsgewicht te dragen en is bedoeld als ondersteuning bij het zitten en staan. Het draagvermogen van de wandbeugel is 60 kg, waardoor deze douchebeugel en toiletbeugel door veel mensen te gebruiken is. Je kunt de mobiele beugel met zuignap op verschillende plekken gebruiken zoals in de badkamer, douche of het toilet. De lengte van de wandbeugel is verstelbaar van 56 tot 67 cm. De handgreep heeft een lengte van ongeveer 30 tot 44 cm. De afstand tot de muur is ongeveer 3,5 cm. De zuignappen hebben een diameter van 12 cm. Let op: de wandbeugel met zuignappen is voor tijdelijk gebruik en je moet voor elke keer dat je de handgreep gebruikt goed controleren of de zuignappen nog goed vast zitten. Neem de handleiding goed door en lees de uitgebreide uitleg hieronder.

Voordelen wandbeugel met zuignappen

 • De wandbeugel met zuignappen geeft extra ondersteuning in de badkamer, douche of het toilet
 • Bevestig de mobiele wandbeugel zonder boren met de zuignappen
 • Professionele kwaliteit zuignap handgreep met solide bevestiging

Wandbeugel zonder boren

Het is niet prettig als je hulp nodig hebt om naar het toilet te gaan, onder de douche of in bad te gaan. Het liefst blijf je dit zolang mogelijk zelf doen, zodat je meer privacy hebt en niet van anderen afhankelijk bent. Als je een verminderde mobiliteit of motoriek hebt dan helpt de wandbeugel zonder boren bij het opstaan en gaan zitten. Door de zuignap handgreep vast te houden kun je jezelf tegenhouden als je gaat zitten en je kan je aan de wandbeugel omhoog trekken om te gaan staan. Deze wandbeugel met zuignappen heeft veel verschillende toepassingen en wordt daarom ook wel een douche beugel, badkamer beugel of toiletbeugel genoemd. Vooral in bad gaan is een hele uitdaging als je een verminderde mobiliteit hebt. Door de wandbeugel zonder boren te bevestigen heb je meer controle en zekerheid met het in en uit bad te gaan. Maar het blijft een uitdaging om over de badrand te komen en niet uit te glijden als je in bad stapt. Daarom adviseren wij je om ook eens te kijken naar de badrandbeugel. Dit is dus geen wandbeugel maar een beugel die specifiek geschikt is om op de badrand te plaatsen. Met behulp van deze badbeugel kun je eenvoudig in en uit bad stappen. Door de beugel hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden. Voor extra ondersteuning bij het gaan zitten en het opstaan van het toilet is de toiletbeugel opklapbaar een prima oplossing. Dit is een toilet wandbeugel in een extra groot en stevig formaat. Bovendien is deze toiletbeugel opklapbaar.

Zuignap handgreep

Het is belangrijk dat je voor het gebruik van zuignap handgreep de meegeleverde handleiding (in het Engels en Duits) goed doorneemt. Hieronder staat in stappen uitgelegd hoe je de zuignap handgreep goed moet bevestigen.

 • Zoek een geschikte plek voor de zuignap handgreep.
 • Het oppervlak waarop je de wandbeugel met zuignappen wilt bevestigen moet schoon, vetvrij en droog zijn.
 • De zuignappen van de handgreep moeten zich volledig op een tegel kunnen vastzuigen en mogen dus niet op een tegelvoeg of andere oneffenheid worden bevestigd.
 • De zuignappen moeten op minimaal 1,5 cm afstand van tegelvoegen of andere oneffenheden worden bevestigd.
 • Maak het oppervlak en de zuignappen eerst grondig schoon.
 • Plaats vervolgens de zuignap handgreep op het oppervlak en duw de hendels van de zuignappen naar beneden om de wandbeugel vast te zetten.
 • Doordat de zuignappen zich vacuüm moeten trekken kan dit enige moeite kosten.
 • Hoe groter de weerstand, hoe beter de zuignappen en dus de wandbeugel zich op het oppervlak hechten.
 • Controleer voordat je de zuignap handgreep gaat gebruiken of deze echt goed vast zit.
 • Als de wandbeugel met zuignappen niet goed vast zit, dan moet je de handgreep opnieuw bevestigen op basis van bovenstaande stappen en de handleiding.

Reviews

Pluspunten

 • De wandbeugel met zuignappen geeft extra ondersteuning in de badkamer, douche of het toilet
 • Bevestig de mobiele wandbeugel zonder boren met de zuignappen
 • Professionele kwaliteit zuignap handgreep met solide bevestiging

Related products

Wandbeugel 40 cm

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badrandbeugel

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

SecuCare wandbeugel 40 cm mat Wit

38,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Antislip spray badkamer 100 ml SecuCare

38,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit