Urinaal Man Transparant

Normaal € 5,89
Vanaf 2 € 5,79
Vanaf 5 € 5,49

Jouw prijs 5,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR50564-H

Het urinaal Man Transparant is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen. Dit mannen urinaal maakt het mogelijk om te plassen terwijl je in bed ligt, in een rolstoel zit of onderweg bent. De ergonomische vorm van het mannen urinaal is speciaal voor heren ontworpen. Door de ronde opening is het urinaal man gemakkelijk te plaatsen. Hierdoor is het urinaal voor mannen zowel prettig voor de gebruiker als de verzorgende.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Plasfles man

Kun je of mag je niet uit bed komen om naar het toilet te gaan? Dan biedt deze plasfles voor mannen uitkomst. Met de plasfles man kun je in bed blijven en toch plassen. Als je bedlegerig bent, dan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk in bed blijft. Het urinaal voor mannen maakt het mogelijk om je kleine behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Je kunt de plasfles voor mannen met behulp van de opening aan de voorkant eenvoudig tegen het lichaam plaatsen. Hierdoor hoef je jezelf of de gebruiker in beperkte mate te verplaatsen om de plasfles voor mannen te kunnen gebruiken. Dit is zowel prettig voor de bedlegerige gebruiker, als voor de verzorgende. Je kunt de plasfles man met de deksel afsluiten, zodat er geen nare luchtjes vrijkomen. Dit urinaal voor mannen heeft liggend op de platte kant een lengte van 27 cm, een breedte van 10 cm, een diepte van 11 cm en een opening van 9 cm. Deze plasfles is gemaakt van stevig kunststof dat hittebestendig is tot 80°C. De inhoud van de plasfles voor mannen is 1 liter. Op de plasfles man is de inhoud in stappen van 100 ml weergeven. Zo kun je dus aflezen hoeveel urine er in de plasfles voor mannen zit. Dat is makkelijk als je jouw vochtbalans in de gaten moet houden. Je kunt de plasfles gemakkelijk schoonmaken met allesreiniger.

Voordelen urinaal Man Transparant

 • Ideale urinefles voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
 • Door de opening aan de voorkant is het urinaal man makkelijk te plaatsen
 • De ergonomische vorm van de plasfles man is speciaal voor heren ontworpen

Urinefles voor mannen

Als je niet uit bed kan of mag komen om gebruik te maken van het toilet, dan heb je een urinefles voor mannen nodig. Met de urinefles man kun je de urine eenvoudig opvangen. Uiteraard is de urinefles met deksel in verband met nare luchtjes. Dit is handig als je de urinefles voor mannen wilt meenemen om te legen. Ook is de urinefles voor onderweg of op reis een handige en praktische oplossing als er geen toilet of geen schoon toilet voorhanden is. Deze urinefles man is gemaakt van kunststof en is speciaal voor heren vormgegeven. Bovendien heeft de plasfles voor mannen een duidelijk afleesbare inhoudstabel op de buitenkant gedrukt. De inhoudstabel wordt uitgedrukt in milliliters en de maximale inhoud van de urinefles voor mannen is 1 liter. Dit is handig als je bijvoorbeeld jouw vochtbalans goed in de gaten moet houden. De urinefles man is afsluitbaar met een deksel die vast zit aan de hals van de plasfles. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

Plasfles voor mannen

Deze plasfles voor mannen heeft een ruime opening met daaraan vast een reservoir met een inhoud van 1 liter. De plasfles man heeft een opening, ruim genoeg om veilig in te plassen. De dop sluit de plasfles voor mannen uiteraard volledig af zodat er in principe geen urine uit kan lekken als je het urinaal mannen goed rechtop houdt. Wil je een goede plasfles voor mannen kopen? Zoek dan niet verder en koop deze transparante plasfles man bij MediPreventie! Natuurlijk kun je ook een plasfles voor mannen bij de Kruidvat, Trekpleister, Etos of een andere drogisterij kopen. Een urinaal mannen kopen kan ook bij de apotheek of zelfs bij de Action.

Maar bij ons vind je een ruim assortiment aan urinalen zodat je altijd de voor jou geschikte plasfles voor mannen kunt vinden. Bovendien kun je meteen handige toebehoren voor jouw plasfles voor mannen mee bestellen. Het is belangrijk om de plasfles man regelmatig goed schoon te maken. Met een lange en buigzame urinaal borstel kom je in alle hoekjes van het urinaal mannen zodat de plasfles echt goed schoon is. Een urinaalhouder is een ideale oplossing als je jouw plasfles voor mannen aan het bed wilt hangen. Zo zorg je ervoor dat je de plasfles man altijd op tijd bij de hand hebt en je niet naar het urinaal hoeft te zoeken. Als je jouw grote of kleine behoefte moet te doen terwijl je in bed ligt dan kun je overwegen om ook een bedpan te kopen. Mocht je last hebben van urine verlies of incontinentie dan is een wasbare luier volwassenen een comfortabale oplossing.

Urinaal gebruiken

Algemene stappen en tips voor het goed gebruiken van het urinaal man op bed en onder begeleiding van een verzorgende, ter indicatie:

 • Leg alle benodigdheden zoals de plasfles voor mannen, onderlegger en washandjes binnen handbereik. Zo kunnen jullie goed doorwerken en ligt de gebruiker van het urinaal voor mannen niet onnodig bloot op bed.
 • Vergeet niet om eerst de gordijnen en deuren te sluiten, zodat de gebruiker van de urinefles voor mannen privacy krijgt.
 • Schuif een onderlegger onder de billen en trek in de zelfde handeling de broek en onderbroek naar beneden, terwijl de gebruiker van de plasfles man de billen lift. Ondersteun eventueel bij deze beweging.
 • Stop de penis in de plasfles voor mannen en controleer of de fles stabiel ligt. Bespreek de handeling goed, zodat het zo comfortabel mogelijk verloopt voor de zorgvrager.
 • Breng eventueel het rug- en hoofddeel van het bed wat omhoog, als de zorgvrager het prettiger vindt om wat rechter op te zitten.
 • Indien de veiligheid dit toelaat, bied je de zorgvrager privacy door hem even alleen te laten. Spreek af na hoeveel tijd je terug komt of zorg ervoor dat je elkaar goed kunt horen.
 • Vraag voordat je het urinaal voor mannen weg haalt of de zorgvrager klaar is.
 • Houd wc-papier binnen handbereik om de penis droog te deppen. Doe ook meteen het deksel op de plasfles voor mannen om knoeien te voorkomen. Als er wat urine geknoeid is op de onderlegger, vouw dit dan dubbel voordat je de broek optrekt.
 • Kleed de zorgvrager eerst weer aan en dek hem toe voordat je het urinaal voor mannen gaat legen en reinigen. Vergeet niet om de handen van de zorgvrager en die van jezelf goed te wassen.

Als de zorgvrager het kan, dan heeft het zelfstandig gebruik maken van de plasfles voor mannen de voorkeur. Het biedt privacy. Het is wel een lastige handeling die kan leiden tot knoeien. Eerst een onderlegger neerleggen verdient de voorkeur, want dat scheelt natte lakens. Vergeet niet om jouw handen en die van de zorgvrager na die tijd goed te wassen. Je kunt dit eventueel doen met een ‘wassen zonder water doekje’.

Reviews

Pluspunten

 • Ideale urinefles voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
 • Door de opening aan de voorkant is het urinaal man makkelijk te plaatsen
 • De ergonomische vorm van de plasfles man is speciaal voor heren ontworpen

Minpunten

 • Het urinaal man met deksel is een hygiëne artikel en kan daardoor niet geretourneerd worden

Related products

urinaalborstel
Urinaalborstel

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

urinaalhouder
Urinaal houder

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Urinaal met terugloopbeveiliging
Urinaal met terugloopbeveiliging

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedpan met deksel
Bedpan met deksel

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedpan RVS
Bedpan RVS

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

urinaal man kleur melkwit
Urinaal Man Melkwit

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

urinaal man met handvat
Urinaal Man met handvat

4,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Transparant