Infrarood thermometer voorhoofd contactloos

Normaal € 49,99
Vanaf 5 € 49,79
Vanaf 10 € 49,49

Jouw prijs 49,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: Infrarood thermom

De infrarood thermometer voorhoofd is digitaal en meet de temperatuur via het voorhoofd. Het meten kan zonder de huid aan te raken, waardoor er geen sondehoezen nodig zijn. De digitale thermometer kun je makkelijk in je praktijk of thuis gebruiken. Bekijk meer producten voor testen & meten in ons volledige assortiment.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Thermometer contactloos

Met de infrarood voorhoofd thermometer van Dittmann kan de temperatuur via het voorhoofd gemeten worden. De medische infrarood thermometer beschikt over een Lcd-display, zodat de gegevens altijd goed afgelezen kunnen worden. De thermometer is geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen. De kleur van de thermometer is wit. De thermometer meet met hoge precisie, vanwege haar goede sensoren.

Voorhoofdsthermometer

De voorhoofdsthermometer is gemakkelijk te gebruiken. Binnen drie seconden kan de temperatuur gemeten worden. De meter is voorzien van een alarm en deze zal afgaan wanneer de temperatuur bepaald is. Op deze manier ben je op de hoogte van de situatie van je lichaam. De infrarode thermometer onthoudt 10 keer de gemeten temperatuur.

Met de infrarode meter kan zonder contact gemeten worden. Dit zorgt ervoor dat er geen sondehoezen nodig zijn. De medische thermometer heeft een batterijduur van 1 jaar / 6000 metingen.

Digitale thermometer

De digitale thermometer meet met infrarood technologie, wat veiliger is dan de traditionele kwik thermometer. Het product is voorzien van 2 keer AAA batterijen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan producten voor je praktijkinrichting.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Thermometer contactloos en snel meten
  • Deze thermometer meet via infrarood technologie
  • Voorhoofdsthermometer inclusief batterijen

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing alleen in Engels

Specificaties

Type meetapparatuur: Overig
Type meter: Digitaal