Pocket goniometer 15 cm Saehan

Normaal € 8,99
Vanaf 5 € 8,79
Vanaf 10 € 8,49

Jouw prijs 8,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 08-030112

Met deze goniometer 15 cm meet je de stand en het bewegingsbereik van kleine gewrichten zoals de pols en vingers. Dit wordt de range of motion genoemd. Deze goniometer beschikt over een schaalverdeling van 2 x 180 graden. Deze schaal is volgens ISOM-normen onderverdeeld in stappen van 5°.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze goniometer van Saehan wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en andere medische professionals. Met deze goniometer kun je eenvoudig een betrouwbare en nauwkeurige meting doen van de stand en het bewegingsbereik van kleine gewrichten van het lichaam. Deze goniometer is een handig hulpmiddel voor het meten van de hoek, flexie en extensie, pro- en supinatie van gewrichten zoals de pols, vingers en tenen.

Voordelen pocket goniometer

  • Meten stand en bewegingsbereik van kleine gewrichten
  • Schaalverdeling van 2 x 180 graden
  • Schaal onderverdeeld in stappen van 5°

Een goniometer is een hulpmiddel voor medische professionals en bestaat uit een gradenboog en twee armen waarmee gemeten kan worden. Met behulp van de gradenboog en de beide armen van de goniometer worden de stand en het bewegingsbereik van de gewrichten van de knie, elleboog, pols, vinger of teen gemeten. Deze goniometer wordt ook wel een hoekmeter genoemd. Deze goniometer wordt gebruikt volgens het ISOM principe (STFR). ISOM staat voor International Standard of Measurement. Dit betekent dat de pocket goniometer beschikt over schalen die zijn gekalibreerd voor gebruik met het ISOM-systeem.

De gradenboog op de kop van deze goniometer beschikt over een schaalverdeling van 2 x 180 graden. De schaal is onderverdeeld in 5°. Dat betekent dat je de stand en range of motion kunt meten in stappen van 5 graden. Op de armen van deze goniometer staan de afmetingen in cm en inches. Deze goniometer is gemaakt van flexibel plastic en bovendien transparant. Dit maakt observatie mogelijk van de bewegingsas van een gewricht en het bewegingsbereik. Deze pocket goniometer van Saehan heeft een lengte per arm van 15 cm. De totale lengte van beide armen is dus 30 cm.

Bekijk ons assortiment ook voor andere meetinstrumenten of andere geschikte artikelen op het gebied van praktijkinrichting.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Transparante en flexibele goniometer
  • Schaalverdeling van 2 x 180 graden
  • Handige en compact pocket goniometer