Infrarood Thermometer

Normaal € 24,99
Vanaf 2 € 24,79
Vanaf 4 € 24,49

Jouw prijs 24,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus dinsdag in huis

Productnummer: 08-070301

Deze Infrarood Thermometer is digitaal en meet de temperatuur via twee meetmethoden. Je kunt je temperatuur opnemen via het oor of via het voorhoofd. Deze digitale thermometer kun je makkelijk in je praktijk of thuis gebruiken. Tijdelijk uitverkocht, kijk naar dit alternatief: infrarood thermometer contactloos.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Thermometer

Deze infrarood thermometer meet je temperatuur via het oor of het voorhoofd. Bovendien beschikt deze medische infrarood thermometer over een Lcd-display, zodat je altijd de gegevens goed kunt lezen. De thermometer is geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen. De infrarood thermometer is uitgevoerd in de kleur zwart. De thermometer meet je temperatuur in één seconde. Door de sensoren die in dit meetinstrument zitten, meet de thermometer met hoge precisie. Na zestig seconden gaat de digitale thermometer automatisch uit.

Oorthermometer

De oorthermometer is makkelijk te gebruiken, je kunt met één druk op de knop je temperatuur meten. Wanneer de Lcd-display groen kleurt is je temperatuur onder de 37,5 graden, als deze geel kleurt tussen de 37,6 en 38 graden en wanneer deze rood kleurt boven de 38,1 graden. Wanneer de oorthermometer merkt dat je koorts hebt, geeft deze een alarm af. Zo weet je sneller en makkelijker wat de situatie is van je lichaam. De oorthermometer onthoud 12 keer de gemeten temperatuur.

Het is belangrijk dat je de oorthermometer op een goede manier toepast wanneer je hem wilt gebruiken. Voor het inbrengen van de thermometer in het oor bij kinderen onder de 1 jaar oud, trek je het oor naar achter en dan breng je de thermometer in het oor. Bij kinderen boven de 1 jaar en bij volwassenen, trek je het oor omhoog en dan breng je de thermometer in het oor. 

Digitale thermometer

De digitale thermometer meet met infrarood technologie, wat veiliger is dan de traditionele kwik thermometer. De digitale thermometer is makkelijk schoon te maken en te houden. Deze thermometer bevat twee AAA-alkaline batterijen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan producten voor je praktijkinrichting.

Type meetapparatuur: Overig
Type meter: Digitaal

Pluspunten

  • Thermometer voor oor en voorhoofd
  • Meet via infrarood technologie
  • Digitale thermometer met Lcd-display