Reflexhamer Buck Moves

Normaal € 9,99
Vanaf 5 € 9,79
Vanaf 10 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: 08-050101

Deze reflexhamer Buck is een neurologisch onderzoeksinstrument met twee functies. De Buck reflexhamer beschikt over twee verschillende koppen en wordt gebruikt om de reflexen van de spieren en pezen van een cliënt te testen. Daarnaast beschikt de Buck reflexhamer over een extra naald en kwastje voor het onderzoeken van de sensibiliteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een geschikte reflexhamer.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze reflexhamer volgens Buck is een diagnostisch instrument. Met behulp van de Buck reflexhamer kunnen zowel neurologische reflexen als de sensibiliteit (pijn en tastgevoeligheid) getest worden. Deze reflexhamer beschikt over twee verschillende rubberen koppen waarmee de reflexzones geraakt kunnen worden.

Deze reflexhamer wordt compleet geleverd inclusief kwastje en een kleine naald. Deze extra instrumenten zijn aan de boven- en onderkant bevestigd en zijn allebei uitschroefbaar. Deze instrumenten kunnen gebruikt worden voor een extra onderzoek om een juiste diagnose te stellen. De naald wordt gebruikt om de pijnzin te testen en het kwastje wordt gebruikt om de gevoeligheid te testen.

De Buck hammer is nauwkeurig uitgebalanceerd en ligt comfortabel in de hand. Deze reflexhamer heeft een lengte van 18,5 cm en is van uitstekende kwaliteit verchroomd roestvrij staal.

Deze reflexhamer Buck wordt veel gebruikt om een diagnose te stellen in een reflexonderzoek. Hierbij worden de reflexen en reflexzones van een cliënt getest. Dit neurologische instrument wordt gebruikt om een achillespeesreflex, kniepeesreflex of andere spier- en peesreflexen te testen. Bij het testen van een reflex wordt er een stevig (pijnloos) tikje met de reflexhamer uitgedeeld om een reactie te testen. De koppen van deze Buck reflexhamer hebben voldoende massa om een stevig tikje uit te delen maar zijn toch zacht genoeg zijn om geen pijn te veroorzaken. Reflex hamers worden veel gebruikt door artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medische professionals.

Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte artikelen op het gebied van praktijkinrichting.

Kleur: Zilver

Pluspunten

  • Beschikt over twee verschillende rubberen koppen
  • Compleet inclusief kwastje en een kleine naald
  • Reflexhamer Buck ligt comfortabel in de hand