Knijpbal hand dynamometer Saehan

Normaal € 149,99
Vanaf 2 € 147,99
Vanaf 4 € 144,99

Jouw prijs 149,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 08-010301

Met de knijpbal hand dynamometer kun je de maximale knijpkracht van handen en vingers meten en evalueren. Deze betrouwbare squeeze dynamometer van Saehan heeft een meetbereik tot 70 kg. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor een andere hand held dynamometer of pinch meter.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze handdynamometer heeft een peervormige knijpbal en een maximaal meetbereik van 70 kg. Het meetresultaat wordt in ponden en kilogram weergegeven. Een hand held dynamometer wordt gebruikt om de maximale knijpkracht van de hand en vingers te meten en te evalueren. Een handknijpkrachtmeter is een medisch meetinstrument om de isometrische spierkracht van diverse spiergroepen te bepalen. Deze hand knijpkracht is een goede indicatie van de perifere spierfunctie en is gerelateerd aan de totale hoeveelheid spiermassa in het lichaam. Door middel van een knijpkrachtmeting kan bepaald worden of de waarden bij een cliënt binnen het normale bereik vallen en hoe spiergroepen zich onderling verhouden. Afname van de spierkracht kan een teken zijn van spierafbraak, bijvoorbeeld ten gevolge van een dysfunctie, hand trauma of ander letsel.

Voordelen knijpbal handkrachtmeter

  • Betrouwbaar hand knijpkracht meten en evalueren
  • Geschikt voor knijpkracht metingen tot 70 kg
  • Handig en praktisch handkracht meten

De dynamometer van Saehan is een knijpbal om betrouwbaar de hand- en vingerkracht te meten. Het bereik van deze dynamometer is 70 kg. Deze pneumatische knijpbal is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen en dus ook voor ambulante professionals te gebruiken. De dynamometer wordt geleverd in een opbergtas en is hierdoor gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. De knijpbal geeft een indicatie over zowel de kracht in de hand als de grip. Bij de squeeze dynamometer wordt het meetresultaat in ponden en kilogrammen weergegeven. Het meetbereik voor de vingerkracht en handkracht is 70 kg. De hoogst gemeten waarde kan eenvoudig worden afgelezen door de nul-naald.

Bekijk ons assortiment ook voor diverse andere artikelen op het gebied van praktijkinrichting.

Type meetapparatuur: Hand dynamometer
Type meter: Analoog

Pluspunten

  • Betrouwbaar hand knijpkracht meten en evalueren
  • Geschikt voor knijpkracht metingen tot 70 kg
  • Handig en praktisch handkracht meten
Pinch meter hydraulisch Saehan

229,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hand dynamometer hydraulisch Saehan

349,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hand held dynamometer digitaal Saehan

699,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis