Rulong goniometer 18 cm Saehan

Normaal € 8,99
Vanaf 5 € 8,79
Vanaf 10 € 8,49

Jouw prijs 8,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 08-030111

Met deze Rulong goniometer meet je de stand en het bewegingsbereik van diverse gewrichten zoals de elleboog en pols. Dit wordt de range of motion genoemd. De Rulong goniometer beschikt over een schaalverdeling van 360 graden. Deze schaal is verdeeld in twee keer 180 graden én een schaalverdeling van -30 tot +30 graden. Voor het meten van 0° tot 360° per 2°.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Rulong goniometer van Saehan wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en andere medische professionals. Met deze Rulong goniometer kun je eenvoudig een betrouwbare en nauwkeurige meting doen van de stand en het bewegingsbereik van gewrichten van het lichaam. Deze goniometer is een handig hulpmiddel voor het meten van de hoek, flexie en extensie, pro- en supinatie van gewrichten zoals de elleboog en pols.

Voordelen Rulong goniometer

  • Meten stand en bewegingsbereik van gewrichten
  • Goniometer met een schaalverdeling van 360 graden
  • Voor het meten van 0° tot 360° per 2°

Een goniometer is een hulpmiddel voor medische professionals en bestaat uit een gradenboog en twee armen waarmee gemeten kan worden. Met behulp van de gradenboog en de beide armen van de goniometer worden de stand en het bewegingsbereik van de gewrichten van de knie, elleboog, pols, vinger of teen gemeten. Deze Rulong goniometer wordt ook wel een hoekmeter genoemd. Deze goniometer wordt gebruikt volgens het ISOM principe (STFR). ISOM staat voor International Standard of Measurement. Dit betekent dat de goniometer beschikt over drie schalen die zijn gekalibreerd voor gebruik met het ISOM-systeem.

De gradenboog op de kop van deze Rulong goniometer beschikt over een schaalverdeling van 360 graden. Deze schaalverdeling is verdeeld in twee keer 180 graden én een schaalverdeling van -30 tot +30 graden. Voor het meten van 0° to 360° per 2°. Dat betekent dat je de stand en range of motion kunt meten in stappen van 2 graden. Op de armen van deze Rulong goniometer staan de afmetingen in cm en inches. Deze Rulong goniometer is gemaakt van flexibel plastic en bovendien transparant. Dit maakt observatie mogelijk van de bewegingsas van een gewricht en het bewegingsbereik. De Rulong goniometer van Saehan heeft een lengte per arm van 18 cm. De totale lengte van beide armen is dus 36 cm.

Bekijk ons assortiment ook voor andere meetinstrumenten of andere geschikte artikelen op het gebied van praktijkinrichting.

Reviews

Pluspunten

  • Transparante en flexibele goniometer
  • Schaalverdeling van 360 graden
  • Voor het meten van 0° tot 360° per 2°

Related products

Goniometer 15 cm Saehan

8,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Goniometer 20 cm Saehan

10,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Goniometer 30 cm Saehan

13,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Reflexhamer Babinski Moves

8,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type meetapparatuur: Goniometer
Kleur: Transparant
Lengte : 18 cm