Grote pillendoos Able2

Normaal € 2,79
Vanaf 5 € 2,69
Vanaf 10 € 2,49

Jouw prijs 2,79

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: PR61430

Deze grote pillendoos is onderverdeeld in 7 vakken met daarop een duidelijke vermelding van de dag van de week. Deze pillendoos groot heeft extra grote vakken en letters vergeleken met een standaard pillendoosje. Deze grote medicijndoos van Able2 is erg handig voor mensen die minder goed zien of met een beperkte handigheid.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze grote pillendoos van Able2 helpt je er aan herinneren welke medicijnen je moet innemen. Deze pillendoos groot beschikt over extra grote vakken en letters. Dit maakt het een ideale medicijnendoos vooral voor mensen met een visuele of motorische beperking.

Voordelen grote pillendoos Able2

  • Deze grote pillendoos is geschikt voor één hele week
  • Handige en praktische pillendoos groot voor gebruik thuis en onderweg
  • Pillendoos met overzichtelijke extra grote vakken en duidelijke letters

Grote pillendoos

Jong of oud, de medicijnen vergeten te nemen is iets wat ons allemaal te makkelijk kan gebeuren. Deze grote pillendoos hoef je slechts een keer in de week te vullen en je vergeet nooit meer je medicijnen te nemen. Elk vak van deze grote pillendoos is geschikt voor meerdere pillen en is goed afsluitbaar. Deze medicijndoos is voorzien van Engelstalige aanduiding van de dagen van de week en met extra grote letters.

Pillendoos groot

Deze pillendoos groot is een handig hulpmiddel voor iedereen die dagelijks medicatie gebruikt. In de dagelijkse drukte kan het zijn dat je geneigd bent om je medicijnen te vergeten. Deze grote pillendoos helpt je jouw medicijngebruik goed te (laten) organiseren en zodoende voorkom je dat je dit vergeet. Natuurlijk is deze medicijndoos ook hartstikke handig en prkatisch als je onderweg of op vakantie bent.

De extra grote vakken en letters van de pillendoos groot maken het ook voor mensen die slechter kunnen zien of moeite hebben met de motoriek eenvoudig om hun medicijngebruik goed en zelfstandig of onder begeleiding te organiseren.

Pillendoos grote vakken

Deze pillendoos met grote vakken is een goed voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven waarvan veel mensen elke dag enorm veel plezier en profijt hebben.

Ben je op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt bij MediPreventie een zeer uitgebreid en compleet assortiment.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Grote pillendoos geschikt voor één hele week
  • Handige en praktische pillendoos groot voor gebruik thuis en onderweg
  • Pillendoos met overzichtelijke extra grote vakken en duidelijke letters

Specificaties

Kleur: Transparant