Anabox 7 dagen Wit Compact

Normaal € 16,99
Vanaf 2 € 16,79
Vanaf 5 € 16,49

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 210913-1

De Anabox 7 dagen Compact pillendoos is meer dan alleen een pillendoosje. Deze medicijnbox 7 dagen is een praktische en overzichtelijke pillenbox voor iedere dag van de week. Deze pillendoos bestaat uit 7 losse en stevige pillendoosjes voor elke dag van de week. Elke dagbox bestaat uit 4 vakjes zodat je in één opslag kunt zien wanneer je de medicijnen moet innemen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met de Anabox 7 dagen Compact met dagindeling kun je goed bijhouden welke medicijnen je dagelijks en op welk tijdstip moet gebruiken. Deze mooie en handzame medicijndoos bestaat uit 7 dagboxen met elk 4 vakjes, één voor elke dag van de week. Elke dagbox van deze compacte medicijndoos 7 dagen heeft 4 compartimenten, vakjes om de medicijnen te bewaren voor het moment dat je ze nodig hebt: ’s morgens, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts. Overzichtelijke medicijndoos 7 dagen voorzien van Nederlandse tekst en duidelijke icoontjes. Het ochtendvakje van de dagboxen is groter voor meer medicijnen.

Voordelen Anabox 7 dagen Compact

  • Anabox 7 dagen Compact inclusief dagindeling
  • Overzichtelijke Anabox 7 dagen voorzien van Nederlandse tekst en duidelijke icoontjes
  • Anabox pillendoosjes voor het goed kunnen innemen van de dagelijkse medicatie

De Anabox 7 dagen Compact Wit heeft vier vakjes per dag en is geschikt om jouw medicijnen voor de hele week in te delen. Deze compacte Anabox pillendoos maakt het mogelijk om in één oogopslag te zien of er nog medicijnen in de dagbox aanwezig zijn. Als je een pillendoosje leeg hebt schuif je het simpelweg bovenaan in de houder. Het gemakkelijke doorvoersysteem van de Anabox zorgt ervoor dat het pillendoosje van de volgende dag weer onderaan verschijnt. De Anabox 7 dagen pillendoos is voorzien van Nederlandstalige tekst en duidelijke icoontjes. Kan gewassen worden in de vaatvasser. Kortom: met de Anabox kun je handig en overzichtelijk voor 7 dagen medicijnen indelen. De Anabox beschikt over 4 pillenvakjes per dagbox.

Met Anabox medicijnbox 7 dagen Compact Wit hoef je niet meer na te denken over de volgorde van het innemen van de medicijnen. Vergissen is nu haast onmogelijk. Door de houder met het eenvoudige doorvoersysteem en de elegante kunststoffen doosjes per dag is het een mooi en veilig systeem om ze te bewaren. Bij het openen van het medicijndoosje duw je het dekseltje aan de voorkant voorzichtig een klein stukje naar beneden en opzij. Voor kinderen is dit een lastige beweging.

In deze handige, veilige en compacte medicijndoos 7 dagen kun je jouw medicijnen voor de hele week opbergen en doseren. Deze medicijndoos bevat 7 losse doseerdoosjes die elk onderverdeeld zijn in 4 dagdelen en waarop de dagaanduiding staat: ’s morgens, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts. Het ochtendvakje van elk dagdoseerdoosje is groter voor meer medicijnen. Je kunt de afzonderlijke doosjes heel gemakkelijk in je broekzak of tas meenemen. Een belangrijk voordeel van de Anabox 7 dagen is dat je deze medicijndoos maar 1 keer hoeft te vullen en dan voor de hele week klaar bent. Zo voorkom je vergissingen, omdat je precies weet op welke dag en op welk tijdstip je jouw medicijnen moet innemen.

Hoe gebruik je de Anabox 7 dagen?

Pillendoosjes vullen

Haal het pillendoosje uit de houder van de Anabox weekbox en schuif het dekseltje van de voorkant van het doseerdoosje. Vul de vakjes met de juiste hoeveelheden en volgens de voorgeschreven tijdstippen van inname. Plaats de losse pillendoosjes op de juiste volgorde van de dagen van de week terug in de Anabox. Om de medicijndoosjes te reinigen, kun je de losse dagelijkse pillendoosjes uit de Anabox halen en de dekseltjes eraf halen. Je kunt de gehele Anabox - de deksels en de doosjes - reinigen in de vaatwasmachine.

Dagelijkse pillendoosje uit de Anabox 7 dagen halen

Neem eerst de dagelijkse pillendoos eruit door deze aan de onderkant uit de Anabox houder te schuiven. Aan het eind van de dag plaats je het lege pillendoosje weer bovenaan in de houder van de Anabox Compact.

Medicijnen innemen

Schuif het dekseltje van het pillendoosje voorzichtig opzij tot het desbetreffende vakje open is en neem de geneesmiddelen eruit. Schuif daarna het deksel terug totdat het pillendoosje weer gesloten is. Het is uiteraard belangrijk dat je de medicijnen op het voorgeschreven daggedeelte en de juiste dag van de week inneemt.

Ben je op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie.

Een Anabox pillendoosje 7 dagen is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven. Handig vormgegeven zodat een ieder die te maken heeft met een meervoud aan medicatie dit makkelijk kan bijhouden. Iedere dag is duidelijk op de zijkant van elk pillendoosje weergegeven. Is de dag voorbij, plaats dan het lege pillendoosje weer aan de bovenkant van de houder van de Anabox. De volgende dag van de week staat nu weer netjes aan de onderkant van de houder.

Reviews

Pluspunten

  • Anabox 7 dagen pillendoos inclusief dagindeling
  • Medicijnbox 7 dagen voorzien van Nederlandse tekst
  • Anabox pillendoosjes voor dagelijks medicatie

Related products

Anabox 7 dagen Lichtblauw
Anabox 7 dagen Lichtblauw

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7dagen wit
Anabox 7 dagen Wit

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen donkerblauw
Anabox 7 dagen Donkerblauw

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox compacte pillendoos groen
Anabox 7 dagen Compact Groen

16,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type pillendoos: Pillendoos week
Kleur: Wit