Massage stick Hout

Normaal € 11,99
Vanaf 2 € 11,79
Vanaf 4 € 11,49

Jouw prijs 11,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: D044

Massage stick voor voetmassage en andere massages. Deze degelijke massage stick is gemaakt van gepolijst hard rozenhout. Door tijdens een massage gebruik te maken van deze massagestick wordt de massage professional ontzien. In ons uitgebreide assortiment vindt diverse massage hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze massage stick is gemaakt van de hard rozenhout uit Thailand. De massage stok is ongeveer 15 cm lang en beschikt over een dunne en dikke kant. Door deze twee kanten van de massagestick kan de massagetherapeut het stimuleren van de reflexpunten variëren omdat de druk op de reflexpunten van de voet verschillend wordt overgebracht op de voet. De dikke en dunne kant geven ieder een verschillend gevoel wanneer ze op de voet gebruikt worden. De zijkanten van de massage stick zijn glad zodat de massage therapeut een grote verscheidenheid aan druktechnieken kan toepassen.

Deze massagestick wordt onder andere gebruikt bij de traditionele Thaise voetmassage. Met behulp van de punt en zijkant van de massagestok worden speciale punten en gebieden op de voet extra geactiveerd. Het stimuleren en masseren van de reflexzones op de voeten kan een effectieve therapie zijn. Door een goede voetreflexzone massage kan een algehele ontspanning bereikt worden. Dit kan het lichaam vervolgens weer nieuwe energie geven.

Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte massage artikelen.

Kleur: Houtkleurig

Pluspunten

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Wordt veel gebruikt voor voetmassages
  • Gemaakt van hard rozenhout
Massage tool Birdy Hout
Massage tool Birdy Hout

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis