Index knobber

Normaal € 16,99
Vanaf 2 € 16,79
Vanaf 4 € 16,49

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-031102

Index knobber is een 1-punts massagetool die fysiotherapeuten en masseurs gebruiken tijdens een gewone of triggerpoint massage. De index knobber heeft een ergonomische handvorm en wordt in meerdere handposities gebruikt. Bekijk ook ons assortiment voor nog meer massage hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De index knobber is een eenvoudig massage hulpmiddel dat specifiek is ontworpen om een diepe, aanhoudende druk op de spieren toe te passen. Het comfortabele massage hulpmiddel wordt veel gebruikt door een fysiotherapeut of masseur tijdens een triggerpoint massage. Ook is de index knobber geschikt voor zelfmassage en thuisgebruik om de spieren een intense prikkel te geven.

Het gebruik van de index knobber is net zo veilig en effectief als het masseren van een pijnlijke spier met uw eigen knokkels of duim. Het unieke, gepatenteerde design maakt het mogelijk om de index knobber in verschillenden handposities te gebruiken. De index knobber ligt zeer comfortabel in de hand en is zowel voor de rechter- als linkerhand te gebruiken. Het speciale kunststof ontwerp beschermt de hand en de onderarm tegen vermoeidheid en overmatig gebruik.

De index knobber maakt een diepe en duurzame druk op de probleempunten mogelijk en wordt speciaal bij pijnlijke en harde spieren toegepast. Met de enkele poot van de index knobber kan er druk worden uitgeoefend op de knopen in uw lichaam. Dit zorgt voor ontspanning en vermindert pijn. Door de handige handgreep kan de eenpoots massagetool gebruikt worden om bij jezelf druk uit te oefenen op pijnlijke plekken zoals arm, hand, rug en been.

Bekijk ons ruime assortiment ook voor nog meer geschikte massage artikelen.

Reviews

Pluspunten

  • Ideaal voor een triggerpoint massage
  • Zorgt voor optimale ontspanning
  • Comfortabel in gebruik

Related products

Massagebal 8 cm

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Jacknobber

16,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Palmassager

16,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Paars