Jacknobber

Normaal € 16,99
Vanaf 5 € 16,79
Vanaf 10 € 16,49

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-031101

Jacknobber is een 4-punts massagetool die veel gebruikt wordt tijdens een gewone massage of triggerpoint massage. Deze jacknobber beschikt over vier poten met verschillende afmetingen waardoor de jacknobber veelzijdig gebruikt kan worden. Bekijk ons assortiment ook voor nog meer massage hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een jacknobber is een comfortabel hulpmiddel dat zorgt voor een intense prikkel tijdens het masseren. De jacknobber is gemaakt met de gedachte dat de ronde bollen van de poten op deze massage tool zullen aanvoelen als de vingertoppen. Dit massage hulpmiddel kan ook uitstekend gebruikt worden voor zelfmassage. De jacknobber is een comfortabele massage tool die gebruikt kan worden voor het hele lichaam.

De jacknobber is een vier punts massagetool. De knoppen van de vier poten van de Jacknobber kunnen op veel manieren worden gebruikt om diepe druk uit te oefenen op myofasciale triggerpoints en gebieden met spierspanning. De kleinere knoppen bieden meer intense druk, terwijl de grotere knoppen een meer verdeelde druk leveren. 

Deze jacknobber beschikt over twee grotere poten en twee kleinere poten waardoor de jacknobber geschikt is voor verschillende massages. De kleine poten zorgen voor een intensere druk en de grotere poten zorgen voor een wat zachtere druk. Doordat een masseur gebruik kan maken van de jacknobber ontlast hij of zij de handen en vingers tijdens het masseren.

De ergonomisch gevormde jacknobber zorgt voor ontspanning en vermindert pijn door druk uit te oefenen op de pijnlijke spieren. Bij de jacknobber kunt u er voor kiezen om één, twee of drie poten tegelijk te gebruiken tijdens het masseren.

Bekijk ons ruime assortiment ook voor nog meer geschikte massage artikelen.

Reviews

Pluspunten

  • Zeer comfortabel
  • Vermindert pijn
  • Zorgt voor ontspanning

Related products

Palmassager

16,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Massagebal 9 cm

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Voetroller Mambo Max

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Paars