Massagebal 7 cm

Normaal € 4,99
Vanaf 10 € 4,89
Vanaf 20 € 4,79

Jouw prijs 4,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 04-030105 Groen 7cm

Deze massagebal 7 cm is een ideale massage tool voor een effectieve massage. Daarnaast kun je de massage bal gebruiken voor het trainen en masseren van handen, vingers en onderarm. Perfect massageballetje voor therapie, revalidatie en ontspannende massages van spieren, triggerpoints en reflexzones. De massage balletjes zijn verkrijgbaar in vijf diameters zodat je de training en massages goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Massagebal

Een massagebal wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen of masseren. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen en masseren met een massagebal verbetert de beweeglijkheid van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. Een massagebal is ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip. Deze massagebal is leverbaar in vijf opeenvolgende diameters waardoor je de oefeningen en massages kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Voordelen massagebal

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfect massageballetje voor handen en vingers

Massagebal voet

Massageballen zijn niet alleen ideaal als handtrainer maar ook perfect om te gebruiken als massagebal voet voor het masseren en ontspannen van de voeten. Ontspan je voeten door de massagebal heen en weer te laten rollen onder de voetzool. De stevige stekels van de massagebal stimuleren en activeren de spieren en de doorbloeding van de voet. De massagebal van Mambo Max heeft een diameter van 7 cm en ligt door dit handzame formaat erg prettig in de hand. De massagebal is van uitstekende kwaliteit en is gevuld met lucht zodat je er ook licht in kunt knijpen. De massagebal voet is verkrijgbaar in de volgende diameters en bijbehorende kleuren: 6 cm (Oranje), 7 cm (Groen), 8 cm (Geel), 9 cm (Rood) en 10 cm (Blauw). Daarnaast kun je ook kijken naar een voet roller en een massage ring.

Massageballen diameters

SoortKleurDiameter
Massagebal Oranje 6 cm
Massagebal Groen 7 cm
Massagebal Geel 8 cm
Massagebal Rood 9 cm
Massagebal Blauw 10 cm
Massage ring Geel 16 cm
Voetroller Blauw 16 cm (lengte)

Massageballetje

Een massageballetje is ideaal voor massages bij spierspanningen en voor reflexzone massages. Rol het massageballetje langs jouw lichaam voor een ontspannende massage waardoor spierenspanningen en triggerpoints verminderen en de doorbloeding verbetert. Door de stekels zorgt een massageballetje voor minder gespannen spieren zonder dat je naar een masseur of fysiotherapeut hoeft. Kijk ook in ons assortiment voor nog meer massage hulpmiddelen of een goede foam roller.

Door te trainen met een massageballetje kun je uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren van je vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een massageballetje ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. Het massageballetje zorgt er ook voor dat de zenuwen in de handen en vingers worden gestimuleerd en geprikkeld. Massageballen worden ook gebruikt om stress én spanning in de handen te verminderen. Door erin te knijpen, ermee te gooien of te rollen kun je jouw gedachten gemakkelijker verzetten en zul je eerder ontspannen. Het massageballetje is een veelzijdig en effectief hulpmiddel en wordt veel gebruikt tijdens fysiotherapie, revalidatie, ergotherapie, handtherapie en sport. Je kunt het massageballetje natuurlijk ook uitstekend gebruiken voor een heerlijke massage. De noppen op het massageballetje helpen om gespannen spieren los te maken en te ontspannen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfect massageballetje voor handen en vingers

Specificaties

Kleur: Groen
Diameter: 7 cm
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers