Massagebal 10 cm

Normaal € 7,99
Vanaf 10 € 7,89
Vanaf 20 € 7,79

Jouw prijs 7,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-030111 Blauw 10cm

Deze massagebal 10 cm is een ideale massage tool voor een effectieve massage. Daarnaast kun je de massage bal gebruiken voor het trainen en masseren van handen, voeten en de rug. Perfect massage balletje voor therapie, revalidatie en ontspannende massages van spieren, triggerpoints en reflexzones. Deze triggerpoint massagebal is verkrijgbaar in vijf diameters zodat je de training en massages goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Triggerpoint massagebal

Je kunt deze veelzijdige massagebal ook prima gebruiken als triggerpoint massagebal. Als je beweegt of sport heb je kans om stijve spieren te krijgen of dat er knopen (triggerpoints) in je spieren komen. Dit zorgt voor minder bewegelijkheid en spierpijn. Een triggerpoint massagebal is dan een ideale oplossing! Door te rollen met een triggerpoint massagebal masseer je als het ware de afvalstoffen uit de knoop in je spier. Je creëert namelijk grote druk op de spieren en het omliggende bindweefsel (de fasica). Dit masseren met een triggerpoint massagebal of foam roller zorgt ervoor dat je spieren losser en flexibeler worden.

Voordelen triggerpoint massagebal

  • Ideale triggerpoint massagebal voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfecte massagebal bij stijve spieren of triggerpoints

Voetmassage balletje

Massageballen zijn niet alleen ideaal als handtrainer maar ook perfect om te gebruiken als voetmassage balletje voor het masseren en ontspannen van de voeten. Ontspan je voeten door het voetmassage balletje heen en weer te laten rollen onder de voetzool. De stevige stekels van het voetmassage balletje stimuleren en activeren de spieren en de doorbloeding van de voet. De massagebal van Mambo Max heeft een diameter van 10 cm en is hierdoor groot genoeg voor een ontspannende voetmassage. Het voetmassage balletje is van uitstekende kwaliteit en is gevuld met lucht zodat je er ook licht in kunt knijpen. Het voetmassage balletje is verkrijgbaar in de volgende diameters en bijbehorende kleuren: 6 cm (Oranje), 7 cm (Groen), 8 cm (Geel), 9 cm (Rood) en 10 cm (Blauw). Daarnaast kun je ook kijken naar een voet roller en een massage ring.

Massage ballen diameters

SoortKleurDiameter
Massagebal Oranje 6 cm
Massagebal Groen 7 cm
Massagebal Geel 8 cm
Massagebal Rood 9 cm
Massagebal Blauw 10 cm
Massage ring Geel 16 cm
Voetroller Blauw 16 cm (lengte)

Massagebal rug

Deze massagebal is ook perfect om te gebruiken als massagebal rug voor het masseren van de rug. Geef jezelf een rugmassage door de massagebal rug tussen je rug en de muur te klemmen en de massagebal rug vervolgens heen en weer te laten rollen. Dit zorgt voor een ontspannende massage waardoor spierenspanningen en triggerpoints verminderen en de doorbloeding verbetert. Door de stekels zorgt een massagebal rug voor minder gespannen rugspieren zonder dat je naar een masseur of fysiotherapeut hoeft. Kijk ook in ons assortiment voor nog meer massage hulpmiddelen of een goede foam roller.

Door te trainen met een massagebal kun je uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren van je vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een massagebal ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. De massagebal zorgt er ook voor dat de zenuwen in de handen en vingers worden gestimuleerd en geprikkeld. Massage ballen worden ook gebruikt om stress én spanning in de handen te verminderen. Door erin te knijpen, ermee te gooien of te rollen kun je jouw gedachten gemakkelijker verzetten en zul je eerder ontspannen. Het massage balletje is een veelzijdig en effectief hulpmiddel en wordt veel gebruikt tijdens fysiotherapie, revalidatie, ergotherapie, handtherapie en sport. Je kunt het massageballetje natuurlijk ook uitstekend gebruiken voor een heerlijke massage. De noppen op het massageballetje helpen om gespannen spieren los te maken en te ontspannen.

Een massage balletje wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen of masseren. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen en masseren met een massage balletje verbetert de beweeglijkheid van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. Een massagebal is ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip. Deze massagebal is leverbaar in vijf opeenvolgende diameters waardoor je de oefeningen en massages kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Reviews

Pluspunten

  • Ideale triggerpoint massagebal voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfecte massagebal bij stijve spieren of triggerpoints

Related products

Massagebal 8 cm

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Massagebal 9 cm

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Voetroller Mambo Max

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Schouder stretcher katrol

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Putty handtrainer 85 gram
Sterkte: Licht (Geel)

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stressbal MediPreventie

0,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Blauw
Diameter: 10 cm
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers