Stoelverhogers set 4 st Laag Grijs

Normaal € 43,89
Vanaf 2 € 43,49
Vanaf 4 € 42,99

Jouw prijs 43,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR60700-2

Stoelverhogers of bedklossen zijn hulpmiddelen voor het verhogen van je stoel, eetkamerstoel, bank of bed. Deze bedverhoger set Laag bestaat uit 4 stuks stoelverhogers voor het verhogen met 9 cm. Ideale stoelverhogers om een stoel, bed of andere meubels te verhogen. Deze professionele meubelklossen hebben een extra brede bovenkant met een diameter van 9 cm (binnenzijde). Hierdoor passen de meeste stoel- en bedpoten in deze dop. Stevige stoelverhogers met een extra brede basis waardoor zeer stabiel en geschikt tot een gewicht van 380 kg.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met stoelverhogers kun je de stoel verhogen naar een hoogte die het makkelijker maakt om van de stoel op te staan of op de stoel te gaan zitten. Plaats een stoelverhoger onder elke poot van het bed. De binnenmaat van de stoelverhoger is 9 cm. De poten van je stoel of bed mogen dus niet breder zijn dan 9 cm. Deze complete stoelverhoger set bestaat uit 4 stuks stoel klossen met een totale draagkracht van 380 kg. Met deze stoelverhoger set Laag kun je een stoel, bank, bed of andere meubels verhogen met 9 cm. Ook kun je deze stoelverhogers kopen als een set met een hoogte van 14 cm. Geschikt om te gebruiken onder een eetkamerstoel, bank of een fauteuil. Uiteraard kun je stoelverhogers ook prima gebruiken om een bed of andere meubels voor langere of kortere tijd te verhogen. Professionele kwaliteit stoelverhogers gemaakt van stevig en zeer sterk kunststof.

Stoelverhogers set 4 stuks Laag 9 cm

  • Stoelverhogers voor het verhogen van een stoel of bank
  • Ideale stoelverhoger set om meubels met 9 cm te verhogen
  • Stevige stoelverhogers met een extra brede basis en bovenkant

Heb je zelf moeite om op een stoel te gaan zitten? Krijg je (meer) last van je rug bij het opstaan vanuit een stoel, eetkamerstoel, bank of bed? Dan is deze stoelverhoger set van Able2 een ideale oplossing. Met deze stoelverhogers en bedverhogers kun je op een goede en veilige manier je stoel, bank of bed verhogen. Bij een bed kun je de werkhoogte met 9 cm verhogen en is het belangrijk dat je een bedverhoger onder elke poot van het bed plaatst. Bij gebruik als stoelverhoger kun je de hoogte van het zitvlak met 9 cm verhogen zodat je makkelijker vanuit een stoel, eetkamerstoel of bank kunt opstaan. Meubels niet verschuiven zodra de verhogers zijn aangebracht. Bij het kiezen van geschikte stoelverhogers is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Dit staat hieronder per onderwerp uitlegd. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere bedhulpmiddelen.

Welke hoogte stoelverhoger heb ik nodig?

Om te bepalen welke hoogte stoelverhoger je nodig hebt, is het belangrijk dat je eerst de gewenste hoogte van de stoel, eetkamerstoel of bank, bed of ander meubelstuk bepaalt. Als je een bed wilt verhogen dan gaat het om de hoogte van het bed inclusief matras. Nadat je de gewenste hoogte van het bed bepaald hebt, ga je kijken en nameten wat op dit moment de hoogte van het bed is. Trek hierna de huidige hoogte van de gewenste hoogte af en je hebt vervolgens de maat waaraan de bedverhoger moet voldoen. Ga je het bed verhogen voor zorg aan bed door de kraamzorg of een andere zorgprofessional? Hou er dan rekening mee dat het bed op basis van de Arbo een minimale werkhoogte van 80 cm dient te hebben.

Passen de poten in de stoelverhoger?

Als je stoelverhogers nodig hebt is het belangrijk dat de poten van het bed, stoel, eetkamerstoel, bank of andere meubels goed in de bedverhoger passen. Het is dus belangrijk dat je eerst de maten van de poten van het bed, de stoel of bank of ander meubelstuk opmeet. Kijk vervolgens of dit binnen de opening van de bovenkant van de stoelverhoger past. Deze stoelverhogers hebben aan de bovenkant van de dop een diameter van 9 cm. Dit betekent dat de meubelpoten dus niet breder of groter dan 9 cm mogen zijn.

Hoeveel stoelverhogers heb ik nodig?

Het is belangrijk dat je onder elke poot van een stoel of bed een klos plaatst. Heb je dus een boxspring bed of twee-persoons bed met meer dan vier poten dan heb je dus meer bedverhogers nodig. Deze complete stoelverhoger set bestaat uit 4 stuks stoelklossen. Dit is voor de meeste standaard situaties voldoende. Het kan echter zijn dat je in jouw specifieke situatie meer stoelverhogers nodig hebt en dus beter twee sets stoelverhogers kunt kopen.

Draagkracht van de stoelverhogers

Tot besluit is het ook belangrijk dat je goed kijkt naar de draagkracht van de stoelverhogers in relatie tot het gewicht van het meubelstuk dat je wilt verhogen. Stoelverhogers hebben een maximale gewichtsbelasting. Dit is duidelijk per stoelverhoger set aangegeven. Houd er bij het kopen van meubelklossen dus rekening mee hoeveel gewicht de stoelverhogers moeten kunnen dragen. Als je de stoelverhogers bijvoorbeeld wilt gebruiken om een groot bankstel te verhogen en met meerdere personen tegelijk op het bankstel wilt kunnen zitten, dan is het belangrijk dat je dit meeneemt bij het bepalen van de gewenste draagkracht van de stoelverhogers.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Meubelklossen voor het verhogen van een bed of boxspring bed
  • Ideale stoelverhoger set om meubels met 9 cm te verhogen
  • Stevige stoelverhogers met een extra brede basis en bovenkant

Related products

Stoelverhoger kussen volwassenen

55,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Hoog 14 cm Grijs

47,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Laag 9 cm Zwart

29,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Hoog 14 cm Zwart

29,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Laag 9 cm Bamboe

64,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Hoog 14 cm Bamboe

89,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs