Bedklossen set 4 stuks Laag 9 cm Grijs

Normaal € 43,89
Vanaf 2 € 43,49
Vanaf 4 € 42,99

Jouw prijs 43,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR60700-R

Bedklossen zijn hulpmiddelen voor het verhogen van je bed, stoel of bank. Deze bedverhoger set Laag bestaat uit 4 stuks bed klossen voor het verhogen met 9 cm. Ideale bedklossen om een bed, stoel of andere meubels te verhogen. Deze professionele bedklossen hebben een extra brede bovenkant met een diameter van 9 cm (binnenzijde). Hierdoor passen de meeste stoel- en bedpoten in deze dop. Stevige bedklossen met een extra brede basis waardoor zeer stabiel en geschikt tot een gewicht van 380 kg.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met bedklossen kun je het bed verhogen naar een hoogte die het makkelijker maakt om in en uit bed te stappen. Plaats een bedklos onder elke poot van het bed. De binnenmaat van de bedklos is 9 cm. De poten van je bed of stoel mogen dus niet breder zijn dan 9 cm. Deze complete bedklossen set bestaat uit 4 stuks bedklossen met een totale draagkracht van 380 kg. Met deze bedklossen set Laag kun je een bed, stoel, bank of andere meubels verhogen met 9 cm. Ook kun je deze bedklossen kopen als een set met een hoogte van 14 cm. Geschikt om te gebruiken onder een normaal bed of boxspring bed. Uiteraard kun je bed klossen ook prima gebruiken om een stoel, bank of andere meubels voor langere of kortere tijd te verhogen. Professionele kwaliteit bedklossen gemaakt van stevig en zeer sterk kunststof.

Bedklossen set 4 stuks Laag 9 cm

  • Bed klossen voor het verhogen van een bed of boxspring bed
  • Ideale bedklossen set om meubels met 9 cm te verhogen
  • Stevige bedklossen met een extra brede basis en bovenkant

Heb je zelf moeite om in- en uit bed te stappen? Krijg je (meer) last van je rug bij het opstaan vanuit een bed, stoel of bank? Dan is deze bedklossen set een ideale oplossing. Met deze stoelverhogers en bedverhogers kun je op een goede en veilige manier je stoel, bank of bed verhogen. Bij een bed kun je de werkhoogte met 9 cm verhogen en is het belangrijk dat je een bedklos onder elke poot van het bed plaatst. Bij gebruik als stoelverhoger kun je de hoogte van het zitvlak met 9 cm verhogen zodat je makkelijker vanuit een stoel of bank kunt opstaan. Meubels niet verschuiven zodra de klossen zijn aangebracht. Bij het kiezen van geschikte bedklossen is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Dit staat hieronder per onderwerp uitlegd. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere bedhulpmiddelen.

Welke hoogte bedklossen heb ik nodig?

Om te bepalen welke hoogte bedklossen je nodig hebt, is het belangrijk dat je eerst de gewenste hoogte van het bed, de stoel of bank, of ander meubelstuk bepaalt. Als je een bed wilt verhogen dan gaat het om de hoogte van het bed inclusief matras. Nadat je de gewenste hoogte van het bed bepaald hebt, ga je kijken en nameten wat op dit moment de hoogte van het bed is. Trek hierna de huidige hoogte van de gewenste hoogte af en je hebt vervolgens de maat waaraan de bed klossen moeten voldoen. Ga je het bed verhogen voor zorg aan bed door de kraamzorg of een andere zorgprofessional? Hou er dan rekening mee dat het bed op basis van de Arbo een minimale werkhoogte van 80 cm dient te hebben.

Passen de poten in de bedklossen?

Als je bedklossen nodig hebt is het belangrijk dat de poten van het bed, stoel, bank of andere meubels goed in de bed klossen passen. Het is dus belangrijk dat je eerst de maten van de poten van het bed, de stoel of bank of ander meubelstuk opmeet. Kijk vervolgens of dit binnen de opening van de bovenkant van de bedklossen past. Deze bed klossen hebben aan de bovenkant van de dop een diameter van 9 cm. Dit betekent dat de meubelpoten dus niet breder of groter dan 9 cm mogen zijn.

Hoeveel bedklossen heb ik nodig?

Het is belangrijk dat je onder elke poot van een bed een bedklos plaatst. Heb je dus een boxspring bed of twee-persoons bed met meer dan vier poten dan heb je dus meer bedklossen nodig. Deze complete bed klossen set bestaat uit 4 stuks bedklossen. Dit is voor de meeste standaard situaties voldoende. Het kan echter zijn dat je in jouw specifieke situatie meer bedklossen nodig hebt en dus beter twee sets bed klossen kunt kopen.

Draagkracht van de bedklossen

Tot besluit is het ook belangrijk dat je goed kijkt naar de draagkracht van de bedverhogers in relatie tot het gewicht van het meubelstuk dat je wilt verhogen. Bedklossen hebben een maximale gewichtsbelasting. Dit is duidelijk per bed klossen set aangegeven. Houd er bij het kopen van bedklossen dus rekening mee hoeveel gewicht de bed klossen moeten kunnen dragen. Als je de bedklossen bijvoorbeeld wilt gebruiken om een groot bankstel te verhogen en met meerdere personen tegelijk op het bankstel wilt kunnen zitten, dan is het belangrijk dat je dit meeneemt bij het bepalen van de gewenste draagkracht van de bed klossen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Bedklossen voor het verhogen van een bed of boxspring bed
  • Ideale bed klossen set om meubels met 9 cm te verhogen
  • Stevige bedklossen met een extra brede basis en bovenkant

Related products

Bedklossen set 4 stuks Hoog 14 cm Grijs

47,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Laag 9 cm Zwart

29,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedverhoger set 4 stuks Laag 9 cm Bamboe

64,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Leg raiser Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedladder

32,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rugsteun bed

64,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs