Miniband set 5 stuks

Normaal € 17,99
Vanaf 5 € 17,79
Vanaf 10 € 17,49

Jouw prijs 17,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: Geel, Rood, Groen, Blauw, Zw

Deze complete miniband set bestaat uit vijf fitness elastieken in diverse weerstanden. Deze weerstandsbanden zijn ideaal voor fysiotherapie, sport en revalidatie. Met mini bands kun je uitstekend de spieropbouw en beweeglijkheid vergroten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Miniband set workout

Met de minibands kun je gemakkelijk je wourkout uitvoeren zonder dat er dure fitnessapparaten voor nodig zijn. Met deze fitness elastieken train je gemakkelijk je armen, benen, rug en heupen. De weerstandsbanden zijn erg elastisch waardoor de variatie in de training eindeloos is.

De miniband set van Body-Band is zeer geschikt voor opbouw- en hersteltraining en sporttraining. Door te trainen met deze weerstandsbanden set kun je ook je uithoudingsvermogen en coördinatie verbeteren.

De miniband is een effectief hulpmiddel en eenvoudig toe te passen is bij verschillende trainingsprogramma's. De weerstandsband wordt veel gebruikt voor thuigebruik of in de sportschool door particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik door fysiotherapeuten, chiropractors, personal trainers en osteopaten.

Complete weerstandsbanden set

Kleur MinibandWeerstandLengte x BreedteDikte
Geel Licht 30 cm x 5 cm 0,4 mm
Groen Medium 30 cm x 5 cm 0,6 mm
Rood Zwaar 30 cm x 5 cm 0,8 mm
Blauw Extra zwaar 30 cm x 5 cm 1,0 mm
Zwart Zeer zwaar 30 cm x 5 cm 1,2 mm

Weerstandsbanden oefeningen

Fitness elastieken worden veel gebruikt als oefenmateriaal bij verschillende revalidatie- en fysiotherapie oefeningen. Daarnaast is fitness elastiek steeds populairder onder jongeren voor gebruik tijdens fitness en krachttraining. Door het kleine formaat van de elastieken is deze weerstandsbanden set gemakkelijk mee te nemen op reis of naar de sportschool. Zo kun je altijd en overal weerstandsbanden oefeningen doen.

Zwangerschap en fitness elastieken

Trainen met een fitness elastiek is erg geschikt voor vrouwen die zwanger zijn. Je wilt je lichaam zo goed mogelijk verzorgen tijdens de zwangerschap. Dit kan door gezonde voeding maar ook door te trainen.

Trainen gedurende de zwangerschap is gericht op fitheid en het behouden van de kracht in je armen, benen en rug. Uiteraard is het verstandig om tijdens de zwangerschap rekening te houden met jouw eigen belastbaarheid. Als je de fitness elastiek wilt gebruiken tijdens de zwangerschap raden wij je aan om naar een fysiotherapeut of sportschool te gaan om je te laten informeren naar de meest geschikte oefeningen voor tijdens de zwangerschap.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Weerstandsbanden set voor fitness en fysiotherapie
  • Complete miniband set voor verbeteren kracht coördinatie
  • Extra lang en breed: 30 cm x 5 cm

Specificaties

Type fitness elastiek: Miniband
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood, Zwart
Weerstand: Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar, Zeer zwaar
Trainingsniveau: Beginner, Gemiddeld, Gevorderd