Miniband Zwaar 10 stuks Moves

Normaal € 32,90
Vanaf 2 € 31,90
Vanaf 5 € 30,90

Jouw prijs 32,90

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 01-100004 10stGroen

Miniband Zwaar 10 stuks Moves kunnen gebruikt worden voor fysiotherapie en fitness oefeningen. Het veelzijdige fitness elastiek werkt eenvoudig voor het strekken en versterken van alle spiergroepen. Met deze handige mini bands kun je zeer gericht specifieke spiergroepen trainen. Deze set is verkrijgbaar in vijf verschillende weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze tien stuks Mini bands in de kleur Groen worden veel gebruikt tijdens krachttraining om oefeningen te ondersteunen of juist moeilijker te maken. Fysiotherapeuten gebruiken deze fitness elastieken veel voor verschillende revalidatie oefeningen.

De miniband van Moves band is gevormd met meerdere lagen, wat resulteert in een duurzaam product. Het elastiek is dikker en smaller dan de standaard mini band die je gewend bent. Omdat deze band dikker is, krult het elastiek niet op tijdens het trainen. Dit ongemakkelijke gevoel zul je dan ook niet ervaren met de Moves miniband.

Een fitness elastiek kun je gebruiken op verschillende plekken, zoals bij de fysiotherapeut, in het park, thuis en in de sportschool. De MoVeS mini band is verkrijgbaar in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw), Zeer Zwaar (Zwart). Minibands kopen per 10 stuks is een stuk voordeliger dan wanneer je ze per stuk besteld.

Weerstanden mini bands 10 stuks

Kleur MinibandSterkteLengte x breedteDikte
Geel Licht 30 cm x 2,5 cm 1,0 mm
Rood Medium 30 cm x 2,5 cm 1,3 mm
Groen Zwaar 30 cm x 2,5 cm 1,6 mm
Blauw Extra zwaar 30 cm x 2,5 cm 2,0 mm
Zwart Zeer zwaar 30 cm x 2,5 cm 2,5 mm

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de fitness band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Smaller en dikker dan standaard miniband
  • Verkrijgbaar in vijf weerstandniveaus
  • Extra voordelige set 10 stuks mini banden

Specificaties

Type fitness elastiek: Miniband
Kleur: Groen
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gemiddeld, Gevorderd