CureTape Rood

Normaal € 9,99
Vanaf 6 € 9,79
Vanaf 12 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 1065 - Rood

CureTape Rood 5 cm x 5 m is latex vrij, lucht- en waterdoorlatend. Deze kinesiotape tape kan gebruikt worden voor het preventie tapen van spieren en gewrichten. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het verminderen van pijn en zwellingen. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Na het juist aanbrengen van de tape, kan dat leiden tot verbetering van functies, houding en kracht. Daarnaast kan het ook zorgen voor een vermindering van pijn of zwellingen. CureTape is in de lengte rekbaar wat zeer handig is voor het liften van de huid. Hierdoor wordt het doorbloeden beter wat weer zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Curetape is zeer geschikt om te gebruiken bij fysiotherapie, sportverzoring en verschillende sporten. De tape kan dan gebruikt worden ter preventie of behandelen van blessures. Bij het intapen van de knie verliest u weinig tot geen bewegingsvrijheid. De elastisch kinesiotape heeft namelijk een rekbaarheid van ongeveer 130% wat vergelijkbaar is met een mensenhuid. Hierdoor voelt CureTape eerder als een tweede huid met extra stevigheid.

Curetape is een zelfklevende tape en is gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Deze elastische tape is een hypoallergene en latex vrije tape op basis van katoen en polyacrylaat. De kwalitatief hoogwaardige tape heeft een uitstekende kleeflaag. Deze kleeflaag is zeer duurzaam en waterbestendig, hierdoor blijft ook tijdens bewegen, douchen en zwemmen de tape goed op zijn plek zitten. Door deze lijmlaag kan de tape ook gedurende langere tijd achtereen gedragen worden. 

CureTape kan door bijna iedereen gedragen worden, van kinderen tot volwassenen. Ook mensen die op de meeste tapes een allergische reactie hebben. De tape is namelijk hypoallergeen doordat de lijmlaag geen latex bevat. CureTape Rood heeft de afmeting van 5 cm x 5 m en is in verschillende andere kleuren te verkrijgen. 

Beoordelingen

Pluspunten

  • Stabiliserend en stimulerend effect op gewrichten en spieren
  • Uitstekende kwaliteit kinesiotape
  • CureTape Rood is huidvriendelijk, ademend en latexvrij

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Rood
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Classic