CureTape Giant Blauw

Normaal € 59,69
Vanaf 2 € 58,99
Vanaf 4 € 57,99

Jouw prijs 59,69

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 1011

CureTape Giant Blauw 5 cm x 31,5 meter is een zelfklevende tape die zorgt voor verbetering van functies en kracht. Deze kinesiotape is elastisch, lucht- en water doorlatend. Daarnaast is CureTape ook hypoallergeen dankzij de 100% acryl lijmlaag. De extra grote verpakking is zeer geschikt voor in uw praktijk. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

CureTape wordt veel gebruikt bij fysiotherapie en sportverzoring. Als de tape op de juiste manier wordt aangebracht, kan dat leiden tot verbetering van functies en kracht. De tape is in de lengte elastisch waardoor de huid wordt gelift. Dit zorgt onder andere voor een betere doorbloeding en een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor kan de tape ook een hulpmiddel zijn voor het verminderen van pijn of zwellingen. Daarnaast is de tape geschikt voor het erminderen van zenuw- en spierpijn.

Fysiotherapeuten en sportverzorgers gebruiken de tape ook veel bij het tapen van zwakke, pijnlijke en beschadigde spieren. Curetape Giant wordt veel toegepast bij het activeren van de lymfe- en bloedcirculatie. Daarnaast wordt deze tape ook veel bij de nabehandeling van diverse blessures gebruikt. CureTape zorgt dankzij zijn uitstekende producteigenschappen tevens voor het verbeteren van de spierfuncties. CureTape biedt een comfortabele en optimale ondersteuning van spieren en gewrichten.

De tape kan door bijna iedereen gedragen worden, van kinderen tot ouderen. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen gebruik maken van deze tape. De CureTape is hypoallergeen doordat de lijmlaag geen latex bevat, maar alleen polyacrylaat. De elastisch kinesiotape heeft namelijk een rekbaarheid van ongeveer 130% wat vergelijkbaar is met een mensenhuid. Hierdoor voelt CureTape Giant aan als een tweede huid met extra stevigheid en zult u geen beperking van de bewegingsvrijheid ondervinden.

De zelfklevende CureTape beschikt over de beste materialen. De tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastisch katoen en een stevige lijmlaag. Deze gaat langdurig mee en is waterbestendig. Ook tijdens bewegen, douchen en zwemmen blijft de tape zich goed aan de huid hechten. CureTape Giant Blauw heeft de afmeting van 5 cm x 31,5 meter. U kunt de CureTape Giant bestellen in verschillende kleuren. Na de CureTape Giant heeft MediPreventie ook de Curetape Classic, Sports, Art en Punch in haar assortiment.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Verschillende toepas methoden met verschillende effecten
  • Verbetert de doorbloeding en vermindert zwellingen
  • Hypoallergeen en latexvrij

Related products

CureTape Blauw
CureTape Blauw

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Punch Blauw
CureTape Punch Blauw

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Sports Blauw
CureTape Sports Blauw

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Giant Beige
CureTape Giant Beige

59,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Blauw
Lengte : 31,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Giant