CureTape Giant Beige

Normaal € 59,69
Vanaf 2 € 59,99
Vanaf 4 € 57,99

Jouw prijs 59,69

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, woensdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 1001

CureTape Beige 5 cm x 31,5 meter is gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De elastische tape is gemaakt van katoen en een 100% acryl lijmlaag. Deze kinesiotape is hypoallergeen, lucht- en waterdoorlatend. Door de extra grote verpakking zeer geschikt voor fysiotherapeuten en sportverzorgers.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

CureTape is een zelfklevende tape. Als de tape op de juiste wijze wordt aangebracht, kan dat leiden tot verbetering van functies en kracht. Daarnaast kan de tape ook zorgen voor een vermindering van pijn of zwellingen. CureTape is in de lengte rekbaar zodat de opperhuid gelift kan worden. Hierdoor is de doorbloeding beter en dit zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

CureTape is gemaakt van de beste kwaliteit materialen. De tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastisch katoen. De elastisch kinesiotape heeft namelijk een rekbaarheid van ongeveer 130% wat vergelijkbaar is met een mensenhuid. Hierdoor voelt CureTape aan als een tweede huid met extra stevigheid en zult u geen beperking van de bewegingsvrijheid ondervinden. De lijmlaag van de tape is een polyacrylaat. Deze is zeer duurzaam en waterbestendig, hierdoor blijft ook tijdens bewegen, douchen en zwemmen de tape goed op zijn plek zitten. Door deze lijmlaag kan de tape ook gedurende langere tijd achtereen gedragen worden. 

De kinesiotape is zeer geschikt om te gebruiken voor fysiotherapie en sportverzorging. Therapeuten gebruiken de tape veel bij het tapen van zwakke, pijnlijke en beschadigde spieren. Daarnaast wordt deze tape ook veel bij de nabehandeling van diverse blessures gebruikt. CureTape biedt een comfortabele en optimale ondersteuning van spieren en gewrichten.

De tape kan door bijna iedereen gedragen worden, van kinderen tot volwassenen. Ook mensen die voor de meeste andere tapes allergisch zijn kunnen gebruik maken van deze tape. De tape is hypoallergeen doordat de lijmlaag geen latex bevat. CureTape Beige heeft de afmeting van 5 cm x 31,5 meter en is in verschillende andere kleuren te verkrijgen. Naast de CureTape Giant heeft MediPreventie ook de CureTape Classic, Art, Sports en Punch in haar assortiment.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Hypoallergeen en latexvrij
  • Verbetert de doorbloeding en vermindert zwellingen
  • In verschillende situaties te gebruiken

Related products

CureTape Beige
CureTape Beige

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Punch Beige
CureTape Punch Beige

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Sports Blauw
CureTape Sports Blauw

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Sports Beige
CureTape Sports Beige

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Beige
Lengte : 31,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Giant