CureTape Art Zebra

Normaal € 9,99
Vanaf 6 € 9,79
Vanaf 12 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 2204

CureTape Art Zebra 5 cm x 5 m zorgt voor extra ondersteuning van de weefsels. Daarnaast stimuleert de CureTape het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De tape is waterbestendigd en luchtdoorlatend. Deze hypoallergene kinesiotape is gemaakt van geweven elastisch katoen en een stevige lijmlaag. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

CureTape Art wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en sportverzorgers. Therapeuten gebruiken de tape om blessures te behandelen. Vaak gaat dit om zwakke, pijnlijke en beschadigde spieren. CureTape biedt dan extra ondersteuning aan de weefsels. Daarnaast kan met behulpen van deze tape een verkeerde houding van een patiënt worden gecorrigeert. 

Volwassenen en kinderen kunnen gebruik maken van deze tape. Daarnaast is CureTape hypoallergeen en kan die dus ook gebruikt worden door mensen die snel last hebben van huidirritaties. Dit komt doordat de tape gemaakt is van 100% elastisch katoen met een acryl lijmlaag. De tape bevat geen latex en mensen met een latex allegie kunnen dus gebruik maken van CureTape. 

Wanneer CureTape op de jusite manier wordt aangebracht kan dit leiden tot grote verbetering. Dze medical tape heeft een rekbaarheid van 130% wat vergelijkbaar is met een mensenhuid. Hierdoor zal u ook niet merken dat uw bewegingsvrijheid minder wordt. De elastische kinesiotape wordt veel gebruikt voor het liften van de opperhuid. Doormiddel van het liften ontstaat er ruimte tussen huid en spieren. Daar bevinden zich belangrijke zaken zoals zenuwuiteinden en bloedvaten. Door de ruimte die ontstaat bij het liften van de huid wordt de doorbloeding beter. Hierdoor zal pijn of zwellingen direct verminderen. 

Om de tape er wat leuk uit te laten zien heeft CureTape de Art variant ontwikkeld. CureTape Art wordt volgens een uniek drukprocedé vervaardigd, de kleurstof wordt geheel in de vezels opgenomen. Het katoen voelt hierdoor nog steeds glad en soepel aan. CureTape Art is de enige kinesiology tape met prints die van deze unieke techniek gebruik maakt. Op deze manier voldoet ook CureTape Art aan de hoogste kwaliteitseisen.

De waterbestendige CureTape beschikt over de beste materialen. Deze kinesiotape gaat langdurig mee, ademend en is zelfklevend. Ook tijdens watersporten, douchen en bewegen blijft de tape goed op de huid zitten. CureTape Zwart heeft de afmeting van 5 cm x 5 m en is in diverse andere patronen verkrijgbaar. Naast de CureTape Art heeft MediPreventie ook de CureTape Punch, Sports, Giant en Classic in haar assortiment.

Bekijk ons volledige assortiment sportverzorging voor meer diverse producten. 

Reviews

Related products

CureTape Punch Beige
CureTape Punch Beige

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Art Tattoo
CureTape Art Tattoo

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Art Blauw Ruit
CureTape Art Blauw Ruit

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Art