CureTape Art Tiger

Normaal € 9,99
Vanaf 6 € 9,79
Vanaf 12 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 2203

CureTape Art Tiger is van uitstekende kwaliteit en komt met veel voordelen. Zoals het ondersteunen van weefsels, corrigeren van een verkeerde houding, verbeteren van doorbloeding en vermindering van pijn of zwellingen. Tevens is de kinesiotape waterdicht, ademend, langdurig te gebruiken en zelfklevend.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De tape wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en sportverzorgers. De tape is ideaal te gebruiken om blessures te behandelen. Hier gaat het vaak om zwakke, pijnlijke of beschadigde spieren. Met het gebruik van dit soort sportverzorging wordt er ondersteuning aangeboden aan de weefsels en corrigeert het een verkeerde houding van de gebruiker.

Een ideale eigenschap van CureTape is dat het hypoallergeen is. Het is geschikt te gebruiken door mensen die last hebben van allergieën op de huid. De kinesiology tape is samengesteld van 100% elastisch katoen met acryl lijmlaag. Mensen met een allergie voor latex hoeven zich geen zorgen te maken, de tape is latex vrij!

Deze medical tape heeft een rekbaarheid van 130%. Een rekbaarheid van 130% valt te vergelijken met het rekbaarheid van het menselijke huid. Dankzij de rekbaarheid zal de gebruiker het niet merken dat de tape voor minder bewegingsvrijheid zorgt. De elastische kinesiotape wordt veel toegepast voor het liften van de opperhuid. Het liften creëert ruimte tussen huid en spieren. Belangrijke zaken zoals zenuwuiteinden en bloedvaten bevinden zich onder de ruimte dat gecreerd wordt. Door het ontstaan van de ruimte wordt de doorbloeding beter en vermindert direct pijn of zwellingen.

CureTape Art is de enige print kinesiology tape die gebruik maakt van een unieke techniek voor het maken van de hoogwaardige tape. Door de kleurstof geheel in de vezels op te nemen voelt het katoen nog steeds glad en soepel aan. De waterbestendige CureTape gaat langdurig mee, is ademend en zelfklevend. Wanneer de tape goed is aangebracht zal het ook tijdens het bewegen, douchen of watersporten goed op de huid zitten. De afmeting van de CureTape is 5 x 5 cm. Door het unieke wijze van produceren voldoet ook CureTape Art aan de hoogste kwaliteitseisen.

Curetape is verkrijgbaar in verschillende patronen. Tevens is ook de CureTape Punch, Sports, Giant en Classic te verkrijgen in on assortiment.

Reviews

Related products

CureTape Sports Beige
CureTape Sports Beige

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Art Tattoo
CureTape Art Tattoo

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Art Blauw Ruit
CureTape Art Blauw Ruit

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

CureTape Art Zebra
CureTape Art Zebra

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Oranje
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Art