CureTape Groen

Normaal € 9,99
Vanaf 6 € 9,79
Vanaf 12 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: 1064 - Groen

CureTape Groen 5 cm x 5 m is een lucht- en waterdoorlatende kinesiotape. Deze tape is gemaakt van 100% elastisch katoen. Daarnaast is deze tape hypoallergeen doordat de lijmlaag geen latex bevat.  

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Fysiotherapeuten en sportverzorgers gebruiken de tape veel bij het tapen van zwakke, pijnlijke en beschadigde spieren. De CureTape zorgt dan voor ondersteuning van de weefsels en bevorderd het herstel. Van jong tot oud, bijna iedereen kan deze tape gebruikten. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen gebruik maken van deze tape. Deze medical tape is hypoallergeen doordat de lijmlaag geen latex bevat, maar alleen polyacrylaat. 

CureTape wordt veel gebruikt bij fysiotherapie en sportverzoring. De tape kan leiden tot verbetering van functies, houding en werkvermogen van spieren, mist deze kinesiotape op de juiste manier wordt aangebracht. De tape is in de lengte rekbaar wat zeer handig is voor het liften van de huis. Dit zorgt er onder andere voor een betere doorbloeding en een beter doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan de tape ook een hulpmiddel zijn voor het verminderen van pijn of zwellingen. Daarnaast zorgt de rekbaarheid van 130% ervoor dat u geen beperking in uw bewegingsvrijheid merkt. 

De zelfklevende CureTape beschikt over de beste kwaliteit materialen. De tape is gemaakt van dicht op elkaar geweven elastisch katoen en een stevige lijmlaag. De CureTape gaat van korte perioden tot enkele dagen mee en is ademend en waterbestendig. Hierdoor kan de tape ook tijdens watersport en douchen gedragen worden. CureTape Groen heeft de afmeting van 5 cm x 5 m en is in verschillende andere kleuren te verkrijgen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Kinesiotape met een uitstekende kwaliteit
  • CureTape Groen is huidvriendelijk, ademend en latexvrij
  • Stabiliserend en stimulerend effect op spieren en gewrichten

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Groen
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape
CureTape soort: CureTape Classic