JarKey potopener Brix 2 stuks

Normaal € 11,79
Vanaf 2 € 11,59
Vanaf 3 € 11,39

Jouw prijs 11,79

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: BR2121-2-st

De JarKey potopener is speciaal ontworpen om op een makkelijke en veilige manier potten te openen. Het gebruiken van de JarKey pottenopener vereist weinig inspanning. De JarKey potopener laat het vacuüm uit de pot ontsnappen. Hierdoor is de deksel heel makkelijk open te maken. De unieke potopener JarKey wordt aanbevolen door ergotherapeuten en diverse reuma fondsen. Geleverd per 2 stuks in een wisselende kleuren afhankelijk van beschikbaarheid. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor aangepast bestek.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Soms komt er aardig wat kracht bij kijken om een pot te openen. Helemaal voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder kracht in de handen hebben is dit vervelend. De kunststof pottenopener Jarkey van Brix biedt dan uitkomst. De Jarkey potopener is ideaal om het vacuüm van een pot te verwijderen met slechts een kleine inspanning. Door het gebruiken van de Jarkey is het daarna eenvoudig en licht werk om de pot te openen. Deze JarKey pottenopeners van Brix worden geleverd per twee stuks in een wisselende kleuren afhankelijk van beschikbaarheid.

Voordelen JarKey Brix 2 stuks

  • Makkelijk potten openen met de Jarkey pottenopener
  • Ideale pottenopener als je minder kracht in de handen hebt
  • De Jarkey potopener wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere professionals

De Jarkey pottenopener is makkelijk te gebruiken en vaatwasmachinebestendig. De originele en 's werelds makkelijkste pottenopener. Ideale Jarkey pottenopener voor mensen met reumatische klachten. Deze dekselopener is ook perfect voor mensen met krachtverlies in de spieren en gewrichten van de handen en vingers. Met een kleine inspanning laat je met behulp van de Jarkey pottenopener het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. De JarKey potopener heeft een lengte van 14 cm en een breedte van 5 cm. De Jarkey pottenopener is uitgevoerd in diverse frost kleuren. De pottenopener Jarkey is leverbaar in de kleuren Rood, Blauw, Geel, Oranje en Groen. De JarKey pottenopener Brix multicolour wordt geleverd in een wisselende kleur afhankelijk van beschikbaarheid. Bekijk ook ons complete assortiment voor andere handige keukenhulpmiddelen.

Open potten in een handomdraai met de Jarkey potopener. Zo handig dat iedereen de Jarkey potopener kan gebruiken! De Jarkey potopener is gemaakt van ABS-kunststof met een hoge dichtheid en de Jarkey opener heeft een elegant ontwerp. De Jarkey potopener heeft geen scherpe randen of punten, geen bewegende delen en is extreem duurzaam. Uiteraard is de JarKey pottenopener vaatwasmachinebestendig zodat je de Jar Key handig kunt reinigen. Het unieke aan de Jarkey potopener is het speciale driepuntsprincipe dat ervoor zorgt dat het vacuüm door een lichte lift wordt vrijgegeven zonder de deksel te beschadigen. Na het opheffen van het vacuüm met de Jarkey potopener kan de deksel eenvoudig worden losgeschroefd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Makkelijk potten openen met de Jarkey potopener
  • Ideale pottenopener als je minder kracht in de handen hebt
  • De Jarkey potopener wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere professionals

Specificaties

Kleur: Blauw, Geel, Groen, Oranje, Rood