Schouder stretcher tube Zwaar

Normaal € 7,99
Vanaf 10 € 6,99
Vanaf 20 € 5,99

Jouw prijs 7,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: Schouder tube Groen

Een schouder stretcher tube is ideaal voor het trainen van schouders en armen. Oefeningen met de schouder katrol bevorderen de mobiliteit en doorbloeding. Schouder stretchers zijn ook perfect voor revalidatie. Bevestig de schouderstretcher eenvoudig aan een deur zodat je direct kunt beginnen. Schouderpully inclusief uitgebreid boekje met oefeningen. Kijk ook naar een handtrainer of andere schoudertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Schouderpully

Deze schouderpully in de weerstand Zwaar wordt veel gebruikt als schoudertrainer tijdens schouder training, fysiotherapie en revalidatie. Dit fitness elastiek is een ideale schoudertrainer voor het vergroten van de beweeglijkheid en spieropbouw in de schouders en bovenrug. De schouderpully is gemakkelijk te gebruiken voor veel trainingsprogramma's en maakt tegelijkertijd een gevarieerd training mogelijk.

Voordelen schouder stretcher tube Zwaar

 • De schouderpully is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • De weerstand van het elastiek zorgt voor een dynamische belasting
 • Inclusief oefenboekje met veel verschillende schouderstretcher oefeningen

De schouder stretcher tube met weerstand Zwaar is een ideale schoudertrainer voor het trainen van de schouders en armen. Schouder stretchers worden vaak gebruikt als iemand last heeft van schouderklachten of gewoon de schouders wil trainen. Schouderklachten kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig trainen met een schouder stretcher bevordert de mobiliteit van de armen en stimuleert de doorbloeding. Met de schouderstretcher kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je mobiliteit, zonder dat je veel te zwaar traint. De schouder stretcher wordt compleet geleverd inclusief een uitgebreid oefenboekje met veel verschillende schouderstretcher oefeningen.

Wil je een goede schouder katrol kopen? Of het nou is omdat je fysiotherapeut dit je heeft aangeraden of omdat je zelf graag met een schouder katrol aan de slag wil, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze schouder stretcher tube heeft een professionele kwaliteit en krijgt zeer goede beoordelingen. Dit heeft met name te maken met het mechanisme in de schouder katrol. Door het ontwerp van de schouderkatrol en de solide materialen waarvan de schouder katrol gemaakt is, kun je er op rekenen dat jij zonder problemen met de schouder katrol oefeningen aan de slag kunt gaan. Schouder stretchers worden voor veel verschillende oefeningen door fysiotherapeuten en oefentherapeuten gebruikt. Doordat deze schouder stretcher tube een actieve weerstand biedt, is de schouderkatrol een ideaal revalidatiemiddel. Schouder katrol oefeningen zijn geschikt voor zowel jong als oud. De schouder katrol wordt ook veel door patiënten gebruikt om thuis oefeningen te doen als onderdeel van een fysiotherapie behandeling of de revalidatie. De MediPreventie schouder stretcher beschikt over soft foam handvatten waardoor je extra comfortabel en prettig met de schouder stretcher tube kunt oefenen. De solide tube van dit fitness elastiek is in de kleur Groen, weerstand Zwaar en heeft een lengte van 1,5 meter zodat je zittend, staand en liggend schouderstretcher oefeningen kunt doen. Bij schouder training eerst de schouderpully op spanning brengen op voldoende afstand van de deur en vervolgens beginnen met trainen. Kijk ook naar andere resistance tubes in ons assortiment.

Verschillende schouder stretchers

Schouder stretcherWeerstandTraining
Schouder stretcher koord Niet-elastisch Mobilisatie en vergroten van beweeglijkheid, ook revalidatie
Schouder stretcher tube Medium Elastisch Licht tot gemiddelde training en versterken van de spieren
Schouder stretcher tube Zwaar Elastisch Gemiddelde tot zware training en versterken van de spieren

Een schouder stretcher wordt ook wel een schouder katrol, schoudertrainer of schouder pulley genoemd. Een schouderstretcher is een ideale schoudertrainer voor het vergroten en onderhouden van de beweeglijkheid in de schouders en bovenrug. De schouderkatrol is uitermate geschikt om te gebruiken als fysiotherapie oefenmateriaal. Je kunt hierbij denken aan training en revalidatie thuis of in de fysiotherapiepraktijk. Met onze schouder stretcher pully is een gevarieerd trainingsprogramma mogelijk. De schouder katrol past op elke deur. Bovendien wordt bij elke schouderstretcher een handig en zeer uitgebreid oefenboekje meegeleverd voor schoudertraining of schouderrevalidatie. De shoulder stretcher kan op iedere gewenste hoogte tussen de deur en het deurkozijn geplaatst worden. Hierdoor kun je met de schouder pulley een gevarieerd trainingsprogramma uitvoeren. Dit stelt je in staat een diversiteit aan oefeningen te doen met een schouderkatrol. Gebruik een schouder pully om zittend, staand of liggend schouderstretcher oefeningen uit te voeren.

Medische uitleg schouder stretcher

De wervelkolom, ribben en schouders behoren harmonieus te bewegen. Een storing in een van deze gewrichten heeft invloed op de totale beweging. Met een schouder stretcher kun je de beweeglijkheid van de schouder, bovenrug en ribben onderhouden en verbeteren. Het gebruik van een schouderstretcher bereidt het gewricht voor op bewegingstherapie. Bovendien vermindert de schouder stretcher de pijn en worden de resultaten versterkt. Een schouderstretcher of schouderkatrol gebruiken is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Hieronder staat een aantal klachten waarvoor je een schouder stretcher kunt gebruiken. Als je ergens onder behandeling bent, overleg dan met je arts of fysiotherapeut of een schouderstretcher ook voor jou een goede aanvulling is.

 • Ter behandeling van een frozen shoulder (bevroren schouder/ vastzittende schouder)
 • Ter bevordering van de beweeglijkheid in de schouders, armen en de bovenrug
 • Bij bewegingsbeperkingen in de schouders, armen of rug
 • Bij slijmbeursontsteking (bursitis)
 • Gebruik een schouder katrol bij schouderrevalidatie en schoudertraining
Spiergroepen: Bovenarm, Onderarm, Schouders
Type fitness elastiek: Resistance tube
Kleur: Groen
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd

Pluspunten

 • De schouderpully is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • De weerstand van het elastiek zorgt voor een dynamische belasting
 • Inclusief oefenboekje met veel verschillende schouderstretcher oefeningen
Schouder stretcher katrol

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher tube Medium

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher Moves

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher hout Moves

10,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis