Warmhoudbord ouderen Groot Blauw-Wit

Normaal € 32,89
Vanaf 2 € 32,49
Vanaf 4 € 31,99

Jouw prijs 32,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: OR201BLA

Dit warmhoudbord ouderen Groot Blauw-Wit is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om van een standaard bord te eten. Door het ergonomische ontwerp met anti-slip handgrepen kan het Ornamin warmhoud bord met opstaande rand veilig gebruikt worden. Een aangepast bord voor ouderen en andere volwassenen is handig om zelfstandig en gecontroleerd mee te eten. Ook kun je met een aangepast bord morsen voorkomen. Dit aangepast bord met thermofunctie houdt het eten (veel) langer warm.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Dit warmhoudbord ouderen Groot Blauw-Wit heeft een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Door de grote vulgaten kun je het warmhoudbord gemakkelijk vullen met warm of koud water. De anti-slip handgrepen zorgen ervoor dat je het warmwaterbord veilig en goed kunt aanpakken. Ook sluiten de handgrepen de vulgaten op een veilige manier af. Warmhoudborden van Ornamin worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er comfortabel en veilig mee kunt eten. Dit Ornamin warmhoudbord Groot heeft een diameter van 25,5 cm aan de buitenkant en 17 cm aan de binnenzijde. Warmhoudbord met een gewicht van 450 gram, een hoogte van 4,5 cm en een inhoud van 425 ml. Het warmhoudbord kan in de vaatwasser maar niet in de magnetron.

Voordelen warmhoudbord ouderen Blauw-Wit

  • Comfortabel, zelfstandig en veilig eten met dit Ornamin warmhoudbord
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Ergonomisch ontwerp met solide anti-slip handgrepen en grote vulgaten

Door lichamelijke ongemakken kan het zijn dat je moeite hebt om zelfstandig te eten. Ook al zijn er mensen in de buurt die je graag willen helpen. Toch is het wel fijn als je dit zelf kan doen. Maar ook al lukt het je om zelfstandig te eten, je hebt er vaak wel wat meer tijd voor nodig. Daardoor kan je minder lang genieten van warm of koud eten. Om makkelijker zelfstandig te kunnen eten en langer te genieten van een warme of koude maaltijd kun je kijken naar dit Ornamin warmhoudbord. Doordat het aangepaste bord dubbelwandig is heeft het bord een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Bovendien heeft dit Ornamin bord extra grote anti-slip handgrepen, waardoor je het warmhoudbord ouderen beter vast kan houden. Door deze handgrepen heb je ook meer controle over het bord en kun je met meer comfort eten. Ook schermen deze handgrepen de grote vulgaten op een veilige manier af. Dit warmhoudbord volwassenen is aan de onderkant voorzien van rubberen anti-slip materiaal. Dit zorgt ervoor dat het warmhoudbord ouderen goed op zijn plaats blijft staan. Ook zal het warm houdbord nog minder schuiven op het moment dat er warm water in het aangepaste bord zit. Mensen met motorische problemen die regelmatig tegen de rand van het bord stoten, hoeven minder bang te zijn dat het warmhoudbord volwassenen van tafel valt. Ook is dit warmwaterbord ideaal voor eenhandig gebruik. De inhoud van dit Ornamin bord is 425 ml. Het Ornamin bord is gemaakt van schokbestendig kunststof (melamine) en niet geschikt voor kinderen tussen 0-3 jaar. Dit aangepaste bord is geschikt voor warm en koud eten. Licht van gewicht, vlekbestendig en robuust. Het warmhoudbord ouderen kan in de vaatwasmachine maar mag niet in de magnetron. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Over Ornamin

Vergroot je zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en deskundigen. De producten zien er net zo uit als normaal servies. De speciale kenmerken zijn echter verborgen in het uitgekiende design.

Warmhoudbord melamine

Dit warmhoudbord ouderen is gemaakt van melamine. Wat is het voordeel van het gebruik van melamine? Melamine heeft diverse unieke eigenschappen waardoor het zich onderscheidt van bijvoorbeeld porselein of glas. Melamine is erg licht in het gebruik en weegt ongeveer een derde deel van porselein. Dit zorgt voor verlichting tijdens het gebruik. Verder is melamine minder gevoelig voor breken dan glas of porselein. Dit zorgt ervoor dat jouw melamine warmhoudbord veel langer mee gaat dan veel andere borden van steen of porselein. Ook is melamine aanzienlijk stiller in gebruik. Daarnaast zijn de gewichtstoleranties veel lager dan bij porselein of glas. Als laatste, en misschien wel de belangrijkste reden, is melamine erg milieuvriendelijk. Dit komt omdat melamine wordt gemaakt van de weer vanzelf aangroeiende grondstof cellulose (chloorvrij). Het merk Ornamin probeert op deze manier duurzame consumptie te bevorderen en zo vervuiling tegen te gaan.

BPA-vrij warmhoudbord

In dit Ornamin warmhoudbord ouderen zit geen BPA. BPA is de afkorting van de chemische stof Bisfenol A. BPA is een weekmaker. Weekmakers worden gebruikt om plastic en kunststoffen elastisch te maken. Waterflesjes, bakjes, koffiebekers en verpakkingen: in alles wat van plastic wordt gemaakt kán de stof BPA zitten. De stof kan, als je het in grote hoeveelheden binnenkrijgt, een hormoonverstorende werking hebben.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Comfortabel, zelfstandig en veilig eten met dit Ornamin warmhoudbord ouderen
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Ergonomisch ontwerp met solide anti-slip handgrepen en grote vulgaten

Related products

Warmhoudbord ouderen Groot Rood-Wit

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Warmhoudbord

11,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Noppenbord

62,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fixeerplank

59,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type Ornamin: Aangepast bord
Type aangepast bord: Warmhoudbord
Kleur: Blauw