Beenverhoger Harley

Normaal € 66,89
Vanaf 2 € 65,99
Vanaf 4 € 64,99

Jouw prijs 66,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: SP14028

De beenverhoger Harley is een eenvoudig hulpmiddel om je benen te verhogen. Het beenverhoger kussen heeft een ergonomische hoek. Hierdoor zorgt de beenverhoger voor een goede ondersteuning van knieholtes en hielen. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een geschikt beenkussen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De beenverhoger Harley ondersteunt de achterkant van je knieën en hielen op een ergonomische manier. Door dit beenverhoger kussen aan het voeteneind van jouw bed te plaatsen en je benen op het beenkussen te leggen, wordt de druk op je onderrug verminderd. Daarnaast stimuleert de beenverhoger de bloedcirculatie in de benen. Door de juiste ondersteuning van dit kussen zullen jouw onderbenen sneller ontspannen en ervaar je minder spanning in jouw rug. Daarnaast is dit beenverhoger kussen uitermate geschikt om als anti decubitus kussen te gebruiken, waarmee je doorligplekken kunt voorkomen. De beenverhoger heeft een lengte van 63 cm en breedte van 45 cm. Beenverhoger kussen met een variabele hoogte van 13 x 8 x 18 cm. Comfortabele beenverhoger inclusief zachte, wasbare hoes gemaakt van katoen en fleece.

Voordelen beenverhoger Harley

  • Ideale beenverhoger om te gebruiken als vermoeide benen oplossing
  • Ergonomisch beenkussen speciaal gevormd om de benen goed te ondersteunen bij het liggen
  • Het beenverhoger kussen stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor ontspanning

De ergonomisch ontworpen beenverhoger zorgt ervoor dat jouw onderbenen in een ideale hoek liggen. Je zult merken dat jouw benen door het gebruiken van dit comfortabele beenverhoger kussen meer rust krijgen. Door met de beide benen op het beenkussen te liggen zullen symptomen van vermoeide benen, spataderen en oedeem verminderen. Last van onder andere oedemen, opgezwollen benen of spataderen? Probeer dan deze beenverhoger. De ergonomische vorm van het beenverhoger kussen zorgt ervoor dat jouw knie, kuit en hiel worden ondersteund. Hierdoor ontspannen de onderbenen, wordt de druk op de onderrug verminderd en wordt de bloedcirculatie verbeterd. Dit alles kan ervoor zorgen dat je in bed door het gebruik van dit beenkussen minder last ervaart van jouw (tijdelijke) aandoening.

Beenverhoger kussen

Dit beenverhoger kussen wordt compleet geleverd in een handige draagtas en met een afritsbare en wasbare hoes. De hoes van het beenkussen is gemaakt van katoen in combinatie met zachte en comfortabele fleece en is eenvoudig te wassen. De afmetingen van dit beenverhoger kussen zijn lengte x breedte: 63 x 45 cm. De hoogte van deze beenverhoger is variabel door de ergonomische hoek en volgt de natuurlijke vorm van jouw onderbenen. Het Harley beenverhoger kussen voor in bed of op de bank is ergonomisch naar de benen gevormd en heeft een variabele hoogte van 13 x 8 x 18 cm.

Beenverhoger voor in bed

Als je gebruik maakt van de Harley beenverhoger voor in bed verminder je de druk in de onderrug en benen. Daarnaast stimuleert de beenverhoger ook de bloedcirculatie in jouw onderrug en benen. Deze beenverhoger voor in bed is bedoeld om volwassenen te ondersteunen tijdens het liggen of slapen. De beenverhoger voor in bed is ergonomisch gevormd zodat jouw knieholtes en hielen op het beenverhoger kussen rusten. Op deze manier en met deze hoogte liggen je benen in de meest optimale hoek en ontlast je jouw benen en onderrug het beste. Het beenverhoger kussen heeft een variabele hoogte van 8 tot 18 cm. Hierbij liggen jouw knieën op 13 cm hoog, is de kuituitsparing tot maar 8 cm hoog en liggen jouw hielen op 18 cm hoog. De beenverhoger voor in bed heeft een crème kleurige uitwasbare hoes. Bekijk ons gevarieerde assortiment naast een beenverhoger voor in bed ook voor andere handige bedhulpmiddelen of een orthopedisch kussen voor een betere nachtrust.

Vermoeide benen oplossing

Op zoek naar goede vermoeide benen oplossing? Na een lange autorit of een hele dag rechtop staan, voelen je benen soms vermoeid aan. Op oudere leeftijd of tijdens de zwangerschap kun je soms een zwaar gevoel of rusteloosheid in je benen ervaren. Vermoeide benen of rusteloze benen hebben alles te maken met de bloedcirculatie. Ons hart pompt voortdurend zuurstof- en voedselrijk bloed via de slagaders door ons lichaam. Zo stroomt het bloed ook helemaal tot onder in de benen en voorziet het bloed onze benen van stoffen om gezond en krachtig te blijven. Daarna stroomt het bloed via de aders (venen) weer terug naar het hart en voert daarbij vocht, koolzuur en andere afvalstoffen uit de benen af. Deze bloedstroom moet overdag dus tegen de zwaartekracht in werken omdat we veel staan en zitten. De kleppen in de aders verhinderen bovendien dat het bloed terugstroomt naar de voeten. Als dit natuurlijke proces goed verloopt, blijven je benen aangenaam licht aanvoelen doordat ze goed doorbloed worden. Echt als de aders minder goed functioneren, vloeit het bloed niet krachtig genoeg terug naar het hart, waardoor je benen zwaarder gaan aanvoelen en er mogelijk zelfs zwellingen ontstaan. Zware en vermoeide benen kunnen dus wijzen op een probleem met de bloedcirculatie. Een beenverhoger is een goede oplossing voor vermoeide benen. Door bij voorkeur op verschillende momenten tijdens de dag en zo regelmatig mogelijk gebruik te maken van een beenverhoger zul je merken dat de doorbloeding van jouw benen beter wordt. Daarmee heb je dus een effectieve vermoeide benen oplossing die je dagelijks kunt gebruiken. Door de professionale kwaliteit van het beenverhoger kussen en de hoes zul je er lang plezier van hebben. Om de matras aan het voeteneinde of hoofdeinde te verhogen is de matrasverhoger Harley die je onder de matras legt een prima oplossing. Bovenop de matras kun je ook het rugkussen bed als extra steun in de rug gebruiken.

Reviews

Pluspunten

  • Ideale beenverhoger om te gebruiken als vermoeide benen oplossing
  • Ergonomische beenkussen speciaal gevormd om de benen goed te ondersteunen bij het liggen
  • Het beenverhoger kussen stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor ontspanning

Related products

Matrasverhoger Harley
Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hielkussen Fico
Hielkussen Fico

98,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rugkussen bed
Rugkussen bed

59,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenkussen Groot Fico
Beenkussen Groot Fico

74,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
kniekussen beenkussen
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Knierol Halfrond
Knierol Halfrond

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Knierol Rond
Knierol Rond

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Gebruik: In bed
Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Benen, Knie
Kleur: Beige