EasyTape Oranje

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: Easytape Oranje

EasyTape Oranje is een rekbare sporttape met een uitstekende kwaliteit en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de principes van medical taping. Deze kinesiotape ondersteunt een sneller herstel en is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

U kunt EasyTape bestellen in de volgende kleuren: Oranje, Beige (huidkleurig), Blauw, Zwart, Roze, Lichtblauw, Rood, Groen, Geel, Paars, Wit en Bruin. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. EasyTape heeft de afmetingen van Breedte x Lengte: 5 cm x 4,5 meter.

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons uitgebreide en complete assortiment EasyTape.

EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. Het gewicht en de dikte van EasyTape Oranje zijn vergelijkbaar met de menselijke huid. Hierdoor biedt EasyTape steun aan de spieren en gewrichten zonder het bewegen te beperken. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen en is voorzien van een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is deze elastische sporttape lucht- en vochtdoorlatend. Hierdoor blijft de huid goed geventileerd en kan de gebruiker deze elastische tape dragen tijdens het sporten, douchen en zweten. Deze medical tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen zink of latex en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

EasyTape rekbare sporttape is elastisch en trekt samen nadat het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een drukdaling (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en stabiliteitsverbetering. De betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel resulteren in een sneller herstel. Daarom wordt EasyTape veel gebruikt bij sportverzorging, fysiotherapie en kinesitherapie.

Easy tape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische tape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de medical tape op de huid is aan gebracht is.  EasyTape elastische sporttape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze elastische tape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • EasyTape is een uitstekende kwaliteit sporttape
  • Kinesiologie tape voor professionals
  • Elastische tape, rekbaar tot 150%

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Oranje
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape