EasyTape Wit

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Wit

Deze kinesiotape is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren en draagt bij aan een sneller herstel. EasyTape in de kleur Wit is een elastische sporttape met een uitstekende kwaliteit en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de medical taping principes.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

EasyTape Wit heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. Het gewicht en de dikte van EasyTape zijn vergelijkbaar met die van de huid. Hierdoor biedt EasyTape steun aan de gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Wilt u EasyTape kopen in 12 verschillende kleuren en voor de laagste prijs? Bekijk dan ons complete assortiment EasyTape.

U kunt EasyTape kopen in de volgende kleuren: Wit, Zwart, Rood, Blauw, Beige (huidkleurig), Roze, Lichtblauw, Groen, Geel, Oranje, Paars en Bruin. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. EasyTape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm.

Easy tape is voorzien van een hypoallergene acryl kleeflaag en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen. Daardoor is deze kinetische tape lucht- en vocht doorlatend. Hierdoor blijft de huid goed ventileren en kan EasyTape gedragen worden tijdens het douchen en sporten. EasyTape elastische tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen zink of latex en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

EasyTape kinetische tape is elastisch en trekt samen nadat de tape op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een vermindering van druk (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en verbetering van de stabiliteit. De betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel dragen bij aan een sneller herstel. Daarom wordt EasyTape veel gebruikt bij sportverzorging, fysiotherapie en kinesitherapie.

De hypoallergene lijmlaag van EasyTape reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische sporttape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met deze tape gedoucht en gezwommen kan worden. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de kinesiologische tape op de huid is aan gebracht is. EasyTape medical tape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze kinetische tape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Elastische tape, rekbaar tot 150%
  • EasyTape biedt een uitstekende kwaliteit
  • Professionele kinesiologie tape

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape