Easy Tape Bruin

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Bruin

EasyTape Bruin is een uitstekende kwaliteit elastische sporttape en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de principes van medical taping. Deze kinesiotape ondersteunt een sneller herstel en is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons complete assortiment EasyTape.

Deze elastische sporttape is leverbaar in de volgende kleuren: Bruin, Wit, Paars, Beige (huidkleurig), Blauw, Zwart, Roze, Lichtblauw, Rood, Groen, Geel en Oranje. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. Deze kinetische tape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm.

Het gewicht en de dikte van EasyTape Bruin zijn vergelijkbaar met de huid. EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. Hierdoor biedt deze elastische sporttape steun aan de spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

EasyTape is elastisch en trekt samen nadat het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een drukdaling (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en een verbetering van stabiliteit. De betere vochtafvoer (drainage) en doorbloeding van het weefsel dragen bij aan een sneller herstel. EasyTape wordt daardoor veel gebruikt bij sportverzorging, fysiotherapie en kinesitherapie.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen en is voorzien van een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is deze elastische sporttape lucht- en vochtdoorlatend. Hierdoor wordt de huid goed geventileerd en kan de gebruiker EasyTape dragen tijdens het sporten, douchen en zweten. Deze medical tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen zink of latex en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de tape op de huid is aangebracht. EasyTape elastische tape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze elastische tape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

Easy tape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische tape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Elastische sporttape, rekbaar tot 150%
  • Kinetische tape voor professionals
  • EasyTape biedt een uitstekende kwaliteit

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Bruin
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape