EasyTape Beige

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Skin

EasyTape Beige is een uitstekende kwaliteit elastische tape en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de medical taping principes. Deze kinesiotape ondersteunt een sneller herstel en is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. De dikte en het gewicht van EasyTape Beige zijn vergelijkbaar met de huid. Hierdoor biedt EasyTape steun aan de gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons complete assortiment EasyTape.

U kunt EasyTape bestellen in de volgende kleuren: Beige (huidkleurig), Blauw, Zwart, Roze, Lichtblauw, Rood, Groen, Geel, Oranje, Paars, Wit en Bruin. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. Easy tape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen met een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is deze elastische tape vocht- en luchtdoorlatend. Hierdoor blijft de huid goed ventileren en kan de gebruiker deze elastische tape dragen tijdens het sporten, douchen en zweten. EasyTape medical tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen latex of zink en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

EasyTape kinesiologie tape is elastisch en trekt samen nadat het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een drukdaling (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en stabiliteitsverbetering. De betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel resulteren in een sneller herstel. Daarom wordt EasyTape veel gebruikt bij fysiotherapie, sportverzorging en kinesitherapie.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de medical tape op de huid aangebracht is. EasyTape elastische tape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze elastische tape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

Easy tape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische tape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Kinesiotape voor professionals
  • EasyTape heeft een uitstekende kwaliteit
  • Elastische tape, rekbaar tot 150%

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Beige
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape