Easy Tape Geel

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Geel

EasyTape Geel is een uitstekende kwaliteit rekbare tape en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de principes van medical taping. Deze elastische kinesiotape is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren en ondersteunt een sneller herstel.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

U kunt EasyTape kopen in de volgende kleuren: Geel, Oranje, Rood, Groen,Beige (huidkleurig), Blauw, Zwart, Roze, Lichtblauw, Bruin, Paars en Wit. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. Easy tape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm.

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons complete assortiment EasyTape. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. De dikte en het gewicht van EasyTape Geel zijn vergelijkbaar met de huid. Hierdoor biedt deze rekbare sporttape steun aan de spieren en gewrichten zonder dat het bewegen van de gebruiker beperkt wordt.

EasyTape is elastisch en trekt samen nadat deze sporttape het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een vermindering van druk (minder pijn en lymfe drainage), myofasciale sturing (betere gewrichtssturing) en verbetering van stabiliteit. De betere vochtafvoer (drainage) en doorbloeding van het weefsel resulteren in een sneller herstel. Daarom wordt EasyTape veel gebruikt bij fysiotherapie, sportverzorging en kinesitherapie.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen met een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is deze elastische tape vocht- en luchtdoorlatend. Hierdoor blijft de huid goed ventileren en kan de gebruiker deze elastische tape dragen tijdens het sporten, douchen en zweten. EasyTape medical tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen latex of zink en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

Easy tape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische tape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de medical tape op de huid is aan gebracht is.  EasyTape elastische tape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze elastische tape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Rekbare sporttape voor professioneel gebruik
  • EasyTape biedt een uitstekende kwaliteit
  • Rekbaar tot 150%

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Geel
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape