EasyTape Paars

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Paars

EasyTape Paars is een elastische sporttape met een uitstekende kwaliteit en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de medical taping principes. Deze kinesiotape ondersteunt een sneller herstel en is leverbaar in twaalf verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

U kunt EasyTape kopen in de volgende kleuren: Paars, Oranje, Beige (huidkleurig), Blauw, Zwart, Roze, Lichtblauw, Rood, Groen, Geel, Bruin en Wit. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. EasyTape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm.

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons uitgebreide assortiment EasyTape.

EasyTape is elastisch en trekt samen nadat het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een drukdaling (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en stabiliteitsverbetering. De betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel dragen bij aan een sneller herstel. Daardoor wordt EasyTape veel gebruikt bij sportverzorging, fysiotherapie en kinesitherapie.

EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. De dikte en het gewicht van EasyTape Paars zijn vergelijkbaar met de menselijke huid. Hierdoor biedt EasyTape steun aan de gewrichten en spieren zonder het bewegen te beperken. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen en is aan de achterkant voorzien van een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is EasyTape lucht- en vochtdoorlatend. Hierdoor blijft de huid goed geventileerd en kan de gebruiker de tape dragen tijdens het sporten, douchen en zweten. Deze medical tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen zink of latex en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

Easy tape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze  tape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam. EasyTape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de medical tape op de huid is aan gebracht is.  Deze elastische sporttape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert EasyTape ook sensoren in de huidlagen, in de fascia waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Elastische tape, rekbaar tot 150%
  • EasyTape biedt een uitstekende kwaliteit sporttape
  • Kinesiologische tape voor professionals

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Paars
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape